13 Kasım 2008 Perşembe

CHELSEA'NİN PENALTI KABUSU SÜRÜYOR


Real Madrid'in ardından bir başka dev daha yerel kupasına erkenden veda etti. Carling Kupası'nda çeyrek finale kalma mücadelesinde Championship takımı Burnley ile normal sürede 1-1 berabere kalan Chelsea penaltılarda rakibine 5-4 yenilerek elendi. 27. dakikada attığı golle Drogba takımını 1-0 öne geçirdi. Sakatlığı nedeniyle 6 hafta sonra ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan ve Nisan ayından bu yana ilk golünü atan Drogba Burnley taraftarlarının olduğu tribünün önünde sevinirken kendisine atılan madeni parayı tribüne geri yolladı.



Orta parmağıyla da tepkisini göstermeye devam eden Drogba hakemden sarı kart gödü. Drogba maçtan sonra da herkesten özür dilemiş ancak polis konuyla ilgili soruşturma açılacağını söylemiş. 2002 yılında da FA CUP maçında Liverpool'lu Jamie Carragher kendisine atılan yabancı maddeyi tribüne fırlatmış ve kırmızı kart görmüştü. Federasyon'dan 3 maç ceza alan Carra'yı polis de sorgulamıştı. Chelsea kulübü dün yaşanan olayla ilgili Fildişi Sahilli futbolcuya ceza vermeden önce hakem raporunun açıklanmasını bekliyor.


Chelsea Şampiyonlar ligi finalinde de M. United'a penaltılarla mağlup olmuştu. Kabus 10 yıldır sürüyor, penaltılara giden her maçı bu sürede kaybetmişler. 4,5 yıldır evinde yenilmeyen Chelsea Scolari ile evinde kaybetmeye de başladı böylece. Geçen ay da Liverpool'a yenilmişlerdi.

Hiç yorum yok: