2 Mart 2009 Pazartesi

BEYAZ FERRARİ

Raul fotoğrafta eşi Mamen Sanz ve Figo'nun eşi Helen Svedin'le birlikte görülüyor. Fotoğraf dün Inter-Roma maçında Guiseppe Meazza'da çekilmiş.

Raul'un kafa iyice rahatladı tabii gönlü rahat bir şekilde dolaşıyor, hayatın tadını çıkarıyor. Dün de Milano'da yakın arkadaşı Figo ile takılmışlar maçtan sonra. Raul ve arkadaşlarının bir tek Liverpool'dan aldıkları 1-0'lık mağlubiyet morallerini bozmuştu. Bunun dışında Barcelona ile puan farkı 3 haftada 4'e indi. Şubat ayı Beyaz Ferrari için mükemmel geçti. Di Stefano'yu geçip Real Madrid tarihinin en golcü futbolcusu oldu. Ligde bu sezonki gol sayısı ise 14. Mübarek halen 10 yıl önceki gibi oynuyor. 2001 yılında 25 golle gol kralı olduğunda ligin bu haftasında 16 gol atmış gerisini siz düşünün artık. Ama bu sezon baraj daha yukarılarda, Eto'o 25 haftada 23 gol atmış. Zaten Raul gol kralı olur demiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece şu ana kadar gösterdiği performans 10 yıl öncesinden hiçbir şey kaybetmediğini gösteriyor.

Raul'un önünde şimdi başka hedefler var. 523 kezle ligde Real Madrid'in en fazla forma giyen futbolcusu Sanchiz'i geçmeyi hedefliyor. Rekoru kırmasına 17 maç kaldı.

2. hedefi ise ligin en fazla gol atan futbolcusu Telmo Zarra'yı geçmek. Zarra Bilbao formasıyla 251 gol atmıştı. 31 yaşındaki Raul'un bu rekoru kırması için de 33 gol atması gerekiyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

40 yaşına kadar oynaması dileğiyle:)

alperensaylar dedi ki...

hepsini kırar öyle bırakır futbolu.