10 Mart 2009 Salı

ZAFERE GİDEN YOLDA HERŞEY MÜBAH MIDIR? YA DA NEDİR?

Old Trafford'ta Avrupa ve İngiltere şampiyonu Manchester United'ı nasıl yenebiliriz? Mourinho yukarıdaki buluşmada Phil Neville'e bunu sormuş olabilir mi? Portekizli, dün gece Manchester'daki bir otelde United'ın eski futbolcusu Phil Neville ile buluşmuş. Bir zamanlar M.United'ta top koşturan ve şu an Everton'ın kaptanlığını yapan Phil Neville hepimizin bildiği gibi M.United'lı Gary Neville'in de kardeşi. Mourinho Alex Ferguson'u yıkmak için her yolu deniyor olabilir. Ama Neville'de Mourinho'nun United'la ilgili bilmediği ne olabilirki? Bana bu ihtimal saçma geliyor. Ama belki de Gary Neville satıyor olabilir United'ı. Kardeşi aracılığıyla Mourinho'ya Ferguson'un bu maçtaki taktiğini yollamış olabilir. Önümüzdeki sene sağlam bir parayla Gary'nin Inter'e transfer olduğunu da görebiliriz bunun ardından.

Ya da Mourinho ile Phil arasında acaba transfer mi konuşuldu? Masadaki 3. şahıs da Phil'in menajeri mi? Bu ihtimal biraz daha yüksek gibi. Ama Inter'de özellikle savunmadaki sakatlıklar çok olsa da 32 yaşındaki Phil Neville İtalyan ekibinde oynayabilecek kalibrede mi? Hiç sanmıyorum. Belki de Neville kardeşlerle iyi bir dostluğu olan Mourinho hazır Manchester'a gelmişken Phil'i görmek istemiş olabilir.

Ya da birkaç tek atmak için gece bara inen Mourinho aynı otelde kalan Phil'e rastlar, yanlarına oturur ve karın ağrısının sebebini açıklar;

"Ya Phil sen yıllarca Manchester'da yaşadın. Buralarda var mı ceviz kırabileceğim bir yer? Hazır bizim çocukları yatırmışken biraz tadını çıkaralım Manchester gecelerinin."
"Var ağabey, burdan çıkınca sola doğru yürü, merkez kiliseden sağa dön, 500 metre yürüdükten sonra solda Jack'in yeri var. Gece yarısından sonra tadından yenmez olur. Ben arıyorum Jack'i seni arka kapıdan alır."

Bu post'un ve gecenin sonu da şu şekilde olur; Mourinho gece yarısı pardesüsünü giyer, tanınmamak için yakalarını kaldırır ve yola düşer. Jack'in yerine varınca arka kapıdan girer, içeri girdiğinde pistin ortasında dans eden kişinin oldukça tanıdık biri olduğunu görür.
Adriano'yu gören Mourinho bu duruma kızmış mıdır yoksa iki kafadar hepberaber eğlenmiş midir, bunu yarın gece oynanacak maçta göreceğiz.

6 yorum:

Bahadır dedi ki...

hahaha son olay süper oldu :D :D:

kebabman dedi ki...

Masadaki 3.kisi?
a-Andy Townsend
b-John Toshack
c-Terry Venables
d-Hic biri

Andy ve John bu aksam Anfield'de ITV Sport'un yorumculugunu yaptilar.Dun de Manchestar'da felekten bir gece calmis olabilirler :-) Severler boyle komisyon islerini :-)

Terry Venables'da sever boyle isleri.
Yandan bakinca hepsinin de sac tarama sekli ayni,kafa yapisi ayni :-)

Real Madrid avrupa kupalarinda en farkli yenilgisini Liverpool'dan aldi.Real Madrid cok kotuydu,Liverpool'da beklenenin ustunde performans gosterdi.
Yan hakem Liverpool lehine bir penalti hediye etti.

Liverpool insanini asagilamayacaksin...Ov elindeki ekmegi sana versin ama asagilarsan basina bela alirsin.Real Madrid bunu uygulamali olarak yasadi.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ kebabman

nerelerdesin ya özlettin kendini?

varol döken dedi ki...

masadaki 3. kişi benjamin linus, mourinho'yu adaya dönmeye ikna etmeye çalışıyorlar!

PENNEARABIATA dedi ki...

@ varol döken

süpersin abi yarıldım :)

varol döken dedi ki...

güzel pastı abi eyvallah:)

dün geceden sonra john locke bile istemez herhalde onu adada, ne kadar sinikti kenarda ya, lost'ta 2100 bölümdür oynayıp arkada ebelek gübelek koşturmaktan başka işe yaramayan figüranlar gibi!