1 Nisan 2009 Çarşamba

MARCHENA'YI KAHVALTIYA GÖTÜRSEYDİK

Eğer kafanız doluysa, canınız biraz sıkkınsa hem de hava güzelse İstanbul'da yapacağınız tek birşey var, deniz kenarına inip biraz yürümek sonra bir banka oturup denizi ve balık tutanları izlemek. İçiniz yaşama sevinciyle dolar, İstanbul'a, O'nu yaradana şükredersiniz. Marchena'yı böyle görünce aklıma bunlar geldi. Yeni yapılan Four Seasons Otel'in kenarından hayran hayran bakıyor Boğaz'a, İnci'ye. Şansına hava da çok güzel bugünlerde. İzin alıp bu sabah Del Bosque'nin memleketi Yeniköy'e kahvaltıya götürmek lazımdı Marchena'yı. Bir karışık menemen yanına demli bir çay. Malum bu akşam Nihat, Tuncay ve Arda ilk dakikadan itibaren saldıracakmış, çocuk bayağı bunalacak, biraz da olsa misafirperverlik göstermek lazım. Bu arada hanıma da boğazda kahvaltı sözüm var kaç haftadır götüremedim. Bu Pazar müsait gözüküyor.

4 yorum:

varol döken dedi ki...

çayına müshil atalım, arda üstüne gelirken korkudan altına yapsın:)

kahvedan vardı yanlış hatırlamıyorsam rumelihisarını geçince, fena sucuklu yumurta yapardı, çok pişmemiş, hafif sulu tam kıvamında... of be!

alengir dedi ki...

Yeniköy'ün en şahane mekanlarından biri olan Emek Cafe'ye götürülürdü Marchena ama gel gör ki,sesten şikayetçi olan bazı paralı abiler yüzünden kapatıldı tarihi mekan!

Unknown dedi ki...

Genelde bu tür futbolcular gezdikten sonra ülkemizde oynamaya karar veriyor..

Neden olmasın ilerisi için ?

K. A. dedi ki...

marchena öyle boğaza bakarken böbürlenmeden duramayacağım valla. ortaköy e doğru ilerlediğimizde 3 senemi geçirdiğim kabataş erkek lisesine varmış oluruz. cevdet abi' nin kare kaşarı ile kahvaltı boğaz' da. hemen hemen dört mevsim. baharda boğazdan yunuslar geçer. beşiktaş ortaköy arası kabataş erkek, galatasaray üniversitesi, beşiktaş lisesi ve ziya kalkavan denizcilik lisesi öğrencileri çok şanslıdır. marchena bi kara kaşar deneseydi gitmezdi valencia' ya. kalırdı buralarda.