3 Mayıs 2009 Pazar

BARCELONA BİLET KAMPANYASI

"Şu andan itibaren her maçımız kupa finali gibi olacak. 9 ya da 10 Mayıs'ta Camp Nou'da Barcelona-Villareal. Her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuluyorsunuz. Biletinizi buradan alabilirsiniz." diyorlar. Aşağıda da bilet fiyatları var. "98.000 Barça taraftarlarıyla birlikte Avrupa'nın en büyük stadında futbolun coşkusundan ve heyecanından zevk alın. Camp Nou ziyaret edilmeden Barcelona gezintisi tamamlanmış sayılmaz" diyerek turistlere de sesleniyor Barcelona kulübü. Haftasonu için nefis bir seyahat olabilir. THY'den uçak bileti 8 Mayıs gidiş-11 Mayıs dönüş 484 TL. 71 euro'luk maç biletinden alsak 150 TL de o tutar. Uyku tulumlarını alıp Barcelona sahilinde yatılabiliriz. Yeme-içme de fast food'larla idare edersek, herşey dahil 200 TL de şehirde harcarız. Böylece 3 gün yaklaşık 850 TL'ye Barcelona seyahati yapıp, Barcelona-Villarreal maçını izleyip Katalanların şampiyonluk kutlamalarına katılabiliriz...

7 yorum:

Muratonovic dedi ki...

bizim iki arkadas gidio maca bileti aldilar.. Maca gitcek olan varsa ve takiliriz Katalan caddelerinde diyorsaniz irtibata gecebilirsiniz; uengur@odtcjv.com adresinden..

http://bohemdunyam.blogspot.com/2009/05/barcelona-villareal.html

ygtylmz dedi ki...

Çok gitmek isterim çok . Herhangi bir Barcelona maçın nou campta izlemek için herşeyimi veririm ama bu öğrenci halimizle 1-2 sene daha zor gibi gözüküyor . Ama bir İddaa bir sayısal falan buluruz ve gideriz :)

berserk dedi ki...

iyi guzel de Messi nin baska fotografini bulamamislar mi koyun gibi bakmis

bonaventure dedi ki...

şampiyonluk kutlamaları bir yana. bu takıma bir şeyler olmadan dünya gözüyle izlemek lazım. barcelona yapmak lazım...

venezia dedi ki...

uçak bileti(return ticket) : 484 TL

maç bileti : 150 TL

akdeniz manzaralı konaklama(montjuic'te) : beleş :D

cep harçlığı : 200 TL

barçanın şampiyonluğunu catalunya da mabedde çıplak gözle izlemek ; paha biçilemez...

kebabman dedi ki...

Gideceklere iyi yolculuklar dileriz.Ispanyol rehber masraflara dahil edilmemis.Barcelona'ya girer girmez, aman cebinize cantaniza sahip cikin diyen birisine ihtiyac var,o da ben olayim.Buyuk sehirlerin klasik sorunudur hirsizlik.Ispanya-Turkiye maci icin Ispanya'ya giden arkadaslarim malesef boyle bir talihsizlik yasadi.

Cenky dedi ki...

Ah be patron şu final sınavları görevleri ve kongre olmasa uçardık birlikte. Kameraya el sallayın bizim için :D