24 Aralık 2009 Perşembe

RIJKAARD'IN CANER HAYRANLIĞI

Rijkaard dün Caner'i sol açık oynatarak ondan daha fazla verim alabileceğini anladı. O bölgede daha yaratıcı olduğunu, attığı golle hücum organizasyonlarında doğru zamanda doğru yerde olabileceğini gösterdi. Böylece Galatasaray'ın o bölgede oynayabilecek oyuncu sayısı 1 daha artmış oldu. Rijkaard, Caner'in performansından o kadar etkilenmiş ki yakın çevresine "İşte en sevdiğim oyuncu tiplerinden biri, kendisine hayran kaldım" demiş. Hatta maçın ardından Caner'i lüks bir restorana götürüp yemek bile ısmarlamış.

3 yorum:

crossover-d dedi ki...

sanırım hıncal uluçtan etkilenmeye başladı frank rijkaard:)) oyuncunun performansının artması için neler yapmaya başlamış baksanıza!!

caner e hayran olacak bir hoca daha söylemek lazım.. fatih terim.. koysun ilk onbire sol bek başlatsın ordan sağ açığa geçirsin.. 6 dakika sonra sol açık devam etsin.. ikinci yarı oyun kurucuya çeksin.. uzatmalarda da forvette gol arasın.. tam terimlik oyuncu caner...

erssre dedi ki...

Yazının sonu erhan telli haberi gibi olmuş :) kulübe yakın kaynaklardandan sızan bilgilere göre rijkaard'ın caneri yemeğe götürdüğü iddia edildi :)

mehmet akın dedi ki...

yemeği esas caner'in ısmarlaması gerekiyordu rijkaard'a. üstüste o kadar kötü oynadığı maçtan sonra kendisini ilk 11'de oynatmaya devam ettiği için.