15 Ocak 2010 Cuma

GÖKHAN ÜNAL RESMEN FENERBAHÇE'DE

Onlar 2 sene öncesinde transfer döneminin en gözde yerli oyuncularıydılar. İki eski Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal şimdi Fenerbahçe'de tekrar buluşuyor. Bu işin ilginç tarafı. Fenerbahçe açısından bakarsak eğer kadrolarında şimdi son yılların 4 gol kralı var. Gökhan'ın transferi takıma ne ölçüde fayda sağlar bekleyip görmek lazım. İspanya ve Türkiye gol kralından tam randıman almayı başaramayan teknik heyet şimdi yine bir gol kralından medet umacak. Gökhan'ın son dönemdeki performansı hayal kırıklığıydı. Bunda Trabzonspor'dan ayrılmak istemesinin de payı büyüktü tabii. Gökhan'ın gelişi Güiza'yı nasıl etkileyecek bakalım! Semih demiyorum bile. Çünkü Semih çoktan gözden çıkarıldı. Ne yapar bundan sonra o da merak konusu. İspanya'da bayrak adam Raul'un Real Madrid'den ayrılması gündemde. Semih için de artık böyle bir son kaçınılmaz. Golcü arayan bir Galatasaray var. Sarı kırmızılılar onu gündemine alır mı bilemem ama böyle bir durum olursa Semih karakterini yakından bilenlerden duyduğum kadarıyla ezeli rakibe transfer olmayı asla düşünmezmiş. Bu durumda askerlik sorunu da olan Semih'in falında bir yurtdışı görüyorum ben.

14 yorum:

Schumy dedi ki...

Hull City'ye imza atar Semih, sonra küme düşerler, sonra başka bir İngiliz takımına gider.

roland deschain of gilead dedi ki...

sanki semihin yerine adam almışlar gibi duruyo....yedek kulubesinde koltuk ısıtacak bir transfer daha fenerbahçe için.

Atilla Çelik dedi ki...

Semih'i Galatasaray alsın olsun bitsin diyeceğim ama Semih gelmez herhalde Galatasaray'a. :) Halbuki gelse hak ve huzur yolunu bulacak bulmasına ama. :))

quanch dedi ki...

ali abi şu 4 gol kralını saysana?
hadi alex semih gökhan ünal diğeri güiza mi?

http://commentingfootball.blogspot.com/

varol döken dedi ki...

benim rakı içesim geldi...

S.Dyrn dedi ki...

Zafer Biryolu da ekleyebiliriz.

SéRhat dedi ki...

Semih için bir plan yapmadan Fenerbahçe'nin bu transferi gerçekleştirme ihtimali olduğunu sanmıyorum, birşeyler düşünmüşlerdir Semih için bugun yarın akibeti belli olur..

appi dedi ki...

Bu günleri de gördük ya... Hey yarabbim hey. Birkaç gün içinde Ali Turan da Fenerbahçe'ye imza atarsa hiç şaşırmıycam. Sezon sonu da Makukula'yı alırız tamam işte :D

QuaresmA dedi ki...

çok mantıklı bir transfer fenerbahçe adına. yıllardır piyasası tavan yapan adamı kazık yiyip alırlardı ve oyuncu beklentilerin altında kalırdı, şimdi ise piyasası taban yapmış ama aslında neler yapabileceği, neler yaptığı bilinen bi oyuncu aldılar. trabzon'da gerçekten çok kötüydü ama trabzon'a giden bi oyuncunun potansiyelini tamamen yansıtması mümkün değil zaten. şimdi olay gökhan'da bitiyor, tamamen futbola konsantre olursa faydalı olur fener'e.

semih'ten ise bonservis kazanabilir fenerbahçe, veya kiralar. beşiktaş ve gs almaz çünkü 2 takım oyuncularına da kıllık yapmışlığı var zamanında, kafası karışık taraftarlar kabullenebilir ama ben bi beşiktaşlı olarak semih'in karakterinden nefret ederim. anadolu'ya veya avrupa'da bi orta-alt sıra takımına kiralık veya bonservisiyle gider. fener'deki kadar topla buluşamayacağı için yarısı yedekten girdiği 23 maçta 3 gol atıp, gol atmaktan başka oyuna bi katkısı da olmadığı için kasımpaşa'ya döner, ümit karan olur.

burada sorulması gereken soru: 4-4-1-1 oynaması garanti olan fenerbahçe'de güiza'yı kesebilir mi gökhan ? kesebilecek performansı gösterse bile daum güiza'yı keser mi ?

Great White dedi ki...

Fener' e bu borcumuzu nasıl öderiz bilmiyorum..

Para karşılığı transfer olabileceğine asla inanmıyordum. Hayırlı uğurlu olsun:)

Zenana dedi ki...

sonu zafer biryol'a benzemesin de...!

TA dedi ki...

iyi bir golcü.kalitesi tartışılmaz.yarım sezon kötü diye futbolcu karalanan bir ülke maalesef burası.geçmiş 5 sezonun gol ortalaması 15 . sanırım son 5 sezonun ençok gol atan forveti.

Unknown dedi ki...

iyi bir golcü ama Semihin ilk 11'e alınmadığı takımda kendisine Semihten fazla şans verilirse yazıklar olsun derim bir Beşiktaşlı olarak.

Ulaş Anlı dedi ki...

bloglardaki en iyi gökhan ünal postu bu galiba.