11 Mart 2010 Perşembe

BECKHAM DA ÇARŞILI

"Çarşı herşeye karşı" ise Glazer'a da karşıdır kesin. O zaman Beckham da Çarşılı.

6 yorum:

aradadusunur dedi ki...

yol dolaylı da olsa, sonuç doğru.

kebabman dedi ki...

Mac sonu tunele girmeden once aldi,boynuna takti.Oyuna girerken muthis sekilde alkislandi hemen arkasindan top ayagina geldiginde yuhalandi.Yuhalama birkac kez devam etti sonra bitti.
Mac sonu roportajinda duygusaldi.
Milan tam bir kasar futbolcular topluluguydu.
Mac spikerleri de Milan takimina sitem etti.
Manchester United'in basarisina birsey demiyorum ama Milan da bazi oyuncular gunumuz futbolunun,bu seviyedeki futbolun hakkini vermiyorlar/vermediler dediler.

liverpoolandkop dedi ki...

Oyuna girdiğinde yoğun alkış almasıyla aldığı ağlamaklı hali duygulandırdı, güzel di. Beckham'da ağlarmış dedirtti yani.

Gala's dedi ki...

Kimileri ona medyanın şişirdiği yıldız dese de Beckham bir futbol emekçisidir.

En az kasaplar kadar koşar, sağ taraftan ondan iyi top kesen yoktur, mesafe tanımadan 70-80 metre demeden pas atmada bir numaradır. Postacılar bile sokakları karıştırırken onun paslarının hedefi santim oynamaz.

Frikiklerini ise hiç saymıyorum.

Yürüyedur David Beckham...

ML Bilgisayar dedi ki...

beckham sosyete falan ama futbolculuğuna kimsenin lafı olmaz. rıdvan dilmenin dediği gibi kimseyi sırf yakışıklı reklam değeri yüksek diye manchester real madrid ve milanda oynatmazlar. beckham kesinlikle büyük bir futbolcu...

Çağrı dedi ki...

Bizim millet erkekliğine yediremediğinden midir nedir yakışıklı topçuyu sevmez abicim, sorsanız Beckham artistin önde gidenidir toptan anlamaz Messi Ronaldo'dan çok daha iyidir vs. millet olrak mazlumu severiz biz bir tarafta Paris Hilton'u götüren küpeli jöleli portekizli diğer tarafta fakir, hasta çelimsiz, zayıf messi, neyse ...