20 Mayıs 2010 Perşembe

GÜNEY AFRİKA'DA TERÖRE DİKKAT!

Suudi arkadaşın adı Abdullah Azzam al-Qahtani. Irak'ta yakalandı. Amacının Güney Afrika'da Danimarka ve Hollanda milli takımlarına terörist saldırı düzenlemek olduğunu söyledi. Malum karikatür krizi dolayısıyla bir kesimin nefreti halen bu 2 ülkeye karşı sürüyor. Gidecek olanlar varsa dikkatli olsun!

3 yorum:

ozdemirmusta dedi ki...

Ali Abi bu arkadaşta terörist değil de, bizim Çanakkaleli bir gırnatacı bi davulcu tipi var daha çok :)

Ferhat dedi ki...

Adamlardaki mantığa bak; "olayla ilgisi olmayan birkaç masum Danimarka'lıyı,Hollanda'lıyı uçuracaksın ki adamlar ayağını denk alsın.Bir daha çizmesinler o karikatürleri!"

Bu mantığın eyleme dökümünde çıkan sonuç da şu; Hatta bu dangalaklığı aşırı kanlı şekilde yap ki çizilen karikatürlerin doğru olmasa bile doğruluğu kanıtlansın."

Tipe bak ya! Bunun gibi ibişler yüzünden hala batıda müslümanım dedin mi çadırda yaşayan deveye binen 10 karılı (hatta küçük kızlarla bile evlenen) öküz gibi yaşayan pis tipler akla geliyo.Asıl bunun gibileri havaya uçuracaksın ki müslümanım dedin mi sana saygı duyulsun.

Adam gibi tepki vermeyi öğrenemeyen çöl bedvileri yüzünden üçüncü sınıf insan muamelesi görmekten sıkıldım.Ne diye milletin canına kast ediyosun? Git sen de karikatür çiz.Git demokratik yollardan küfür et onlara.Ama bunlara akılları ermez.Gidip sivil katletmeyi marifet sanırlar.Tipe bak ya bildiğin öküz!

mute dedi ki...

"Arkadas" derken?