23 Mayıs 2009 Cumartesi

ŞAMPİYON WOLFSBURG

Sezon başında kim derdi ki Wolfsburg şampiyon olacak? Sahalarında harika bir performans ortaya koydular. 17 maçın 16'sını kazanıp, 1 beraberlik almaları onları şampiyonluğa taşıyan en önemli faktör. Magath büyük hoca olduğunu Bayern'in ardından Wolfsburg'u da şampiyon yaparak kanıtladı. Sen misin seni 2 sezon üstüste çifte kupa şampiyonluğuna taşıyan adamı kovan?! Böyle altına(tabelada) alır seni işte! Önümüzdeki sezon Schalke'yi de özlenen şampiyonluğa taşırsa kimse şaşırmasın! Grafite-Dzeko ikilisi 54 gol attı, Gerd Müller ile Uli Hoeness'in 1972-73 sezonunda 53 gollük rekorunu tarihe gömdüler. Magath ikisini ya da birini mutlaka Schalke'ye götürecektir. Almanya'da gelenektir şampiyon olan takımın futbolcuları devasa bira bardaklarıyla kutlarlar şampiyonluklarını. Zafer için Wolfsburg Şampiyonluk Birası özel üretilmiş, sadece 3000 litre. Güzel güzel yıkasınlar birbirlerini.

1 yorum:

venezia dedi ki...

ahah ahaha :)) sadece tabelada değil evinde oynadığı maçta bayerne 5 tane sallayarak da aldı altına wolfs hem de öyle böyle değil :)) ben aynı performansı sezon sonuna kadar götüremeyecekleri kanaatindeydim ama şaşırttılar en önemlisi hakettiler.

bu arada; boşnakların yüksek performansından da büyülenmemek elde değil, ilerde sağlam bir ibisevic ile dzeko arkalarında misimovic..aman diyim !
ee bu da demek oluyo ki ' in the tabele ' de zaten 'okazyon'a uğramış Türk milli takımı için ; şimdiden elveda africa :))