3 Ekim 2009 Cumartesi

BALLI FERGUSON

Ballı Ferguson kurtardı yine puanı. Yukarıda skoru 1-1'e getiren Berbatov'un harika golünün fotoğrafı var. Hemen sonrasında zaten yine yenik duruma düştükleri golü yediler. Beşiktaş-Denizlispor maçında taraftarlar arasında çıkan olaylardan, yönetim istifa çağrılarından sıkılıp, devamlı M.United-Sunderland maçına döndüm. Bir ara her açtığımda da gol oldu. Ama United'a puanı getiren son dakika golünü izleyemedim. United yaklaşık 79 dakika yenik götürdüğü maçta Anton Ferdinand'ın duraklama anlarında kendi kalesine attığı golle kurtardı 1 puanı. Hatta son saniyelere 3 puanı alacak pozisyonları bile sığdırdılar. Hakem edit: Alan Wiley biraz daha uzatsa belki de atabilirlerdi. Wiley, 90+6. dakikada galibiyete ulaştıkları M.City maçında 4. hakemlik yapıyordu. O maçtan dili yanmış olacak ki zamanında bitirdi bu kez. Ama alışmış kudurmuştan beterdir derler ya işte hakem "alışmış" Ferguson'u memnun edemedi. Galiba her ülkenin teknik direktörleri veya yorumcuları başka ülkelerin hakemlerini örnek gösteriyor. Maçtan sonra Wiley'e saldıran Ferguson bakın neler söylemiş; "Yurtdışındaki hakemleri görüyorsunuz kasabın köpeği kadar formdalar. Bizim de formda hakemlere ihtiyacımız var. Wiley formda değildi. Bir oyuncuya kart göstermek için 30 saniye harcadı. Dinlenmeye ihtiyacı var."

"You see referees abroad who are as fit as butcher's dogs. We have some who are fit. He wasn't fit. He was taking 30 seconds to book a player. He was needing a rest."

6 yorum:

TA dedi ki...

adnan polattan birşeyler öğrenmiş sir alex ferguson. saat kaaaaç :))

blogumda futbola dair röportajlar ve alıntılar var.reklamlar.:)

http://jairzinhoo.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Ali abi hakem Alan Wiley'di , United , Riley ikilisi iyice kafanızda yer etmiş :D

PENNEARABIATA dedi ki...

:) W-R(iley)'ler karışmış..

Maximus dedi ki...

ferguson hakem konusunda haklı bence. İngiliz haklemler bu kart konusunda çok zaman harcıyorlar. Baba nasihatı veriyorlar herhalde:))

Genç Arsenal dedi ki...

ne diyeyim gözü doysun. her maç "Until we score" kadar uzatma kazanamayınca hakemler formsuz. kazandıran hakemler de formsuz o zaman. bu sene çok acayip premier lig. kaç yıldır izlerim bu kadar çok 5-6 dakika uzatma görmedim. hepte chelsea manu nun geride götürdüğü maçlarda olması ne acayip

kebabman dedi ki...

Ferguson bunu hep yapiyor.Wenger sirasini savdi.Rafa gecen sene gec basladi.Bu sezon daha erken baslamasini bekliyorum.Bugun galibiyet alirsa hafta icinde gondermelerde bulunabilir.Yerli hocalar Ferguson ile ugrasmaya pek cesaret edemiyorlar.