6 Temmuz 2010 Salı

PHILIPS İLE DÜNYA KUPASI FİNAL KEYFİ BİE'DE

Bersay İletişim'den "the biggest dude" Onur Atahan kardeşimin daveti aşağıda. Sizleri final maçını birlikte izlemeye davet ediyor. Katılımcı sayısında bir sınırlama söz konusu. Başvuru yapan ilk 10 kişi Philips ile bu keyfi yaşama şansına sahip olacak. LCV için davetin altındaki mail adresine geliyorum demeniz yeterli. Ben de orada olmaya çalışacağım.


Kimilerine göre tarihin en kötü Dünya Kupası olarak başlayan, futboldan çok vuvuzelaların çıkardığı seslerin konuşulduğu organizasyon, son dönemde karşımıza çıkardığı sürprizler ile belki de yıllar sonra en iyi dünya kupalarından biri olarak adından söz ettirecek. Ancak her ne şekilde adlandırılırsa adlandırılsın, biz futbol sevgimiz sayesinde ilk günki heyecanımızı koruyor ve final maçını da hep beraber izlemek için yine ekranlarımızın başında oluyoruz.

Neden mi?

Yanıtı çok basit, başarı ya da başarısızlıktan öte hepimiz futbolu seviyoruz!

Hem de kimilerinin hayal dahi edemeyeceği kadar çok :)

Deneyimleri ve bilgi birikimleri ile futbolseverlere ışık tutan ve onları yalnız bırakmayan sizleri tanımanın yanı sıra sizlerle birlikte zaman geçirebilmek de bizim için çok önemli. Bu nedenle siz değerli blogcular ile birlikte bu sevgiyi unutulmaz bir Philips deneyimine dönüştürmek ve Dünya Kupası'nın kapanışını hep birlikte gerçekleştirmek istiyoruz.

2010 Dünya Kupası finali için 11 Temmuz 2010, Pazar günü saat 20.00'dan itibaren başlayacak etkinliğimizde cipslerimiz, pizzalarımız ve buz gibi biralarımızın yanı sıra langırt turnuvamız ile sizler için farklı ve heyecan dolu bir veda hazırladık.

Günün programı ise şöyle ;

20:oo Karşılama
20:3o Langırt Turnuvası
21:oo Hoşgeldiniz Konuşması
21:3o 2010 Dünya Kupası Finali ( Canlı Maç Yayını )

Dünya Kupası’na futbol dolu keyifli bir gece ile veda etmek istiyorsanız, sizi 11 Temmuz Pazar günü Bersay İletişim Enstitüsü ( http://bielog.com/iletisim ) 'ne davet ediyoruz. Bizlerle birlikte bu keyfi paylaşmak isterseniz, katılımınız konusunda geri dönüşünüzü rica ederiz.

LCV :
N. Onur Atahan
onur.atahan@bersay.com.tr

Hiç yorum yok: