19 Aralık 2008 Cuma

GALATASARAY - BORDEAUX


İyi bir kura. Aalborg'tan sonra çıkabilecek en iyi rakip. Geçen sezon Uefa Kupası H Grubu'nun açılış maçında deplasmanda Bordeaux Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmişti. Nonda'nın penaltı golüyle sarı kırmızılılar öne geçmiş ikinci yarıda Cavenaghi ve Chamakh'ın golleriyle Fransız ekibi 2 gol bulmuştu. İkili yine takımda. Fransa Ligi'nde de bu sezon iyi gidiyorlar. 18 maçta 32 puanla lider Lyon'un 3 puan gerisinde 3. sıradalar. Bordeaux deyince aklıma Zidane gelir, bir de yeni Zidane Yoan Gourcuff gelir.


İlk maç 18 Şubat'ta deplasmanda bu da bir avantaj. Galatasaray turu geçerse Hamburg-Nec Nijmegen maçının galibiyle eşleşecek. Geçen sezon da Galatasaray B.Leverkusen'i elese Hamburg ile eşlecekti ama kazanan Skibbe'li Leverkusen olmuş, ardından Hamburg'u da kupanın dışına itmişlerdi. Skibbe'den Galatasaray'da da aynı tarifeyi bekliyoruz.

3 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
no doubt, Galatasary will beat both Girondins and later Hamburg...
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Jambonneau Sale dedi ki...

Lokum gibi kura demeci gibi bir yazı olmuş.Şampiyonlar liginde topladığı puandan haberin varmı acaba...Chelsea ile kendi sahasında oynadığı maçta Cech yıldızlaşmasa 2 veya 3 farklı galibiyet elde edecektiler.

sweet dreams dedi ki...

Türk basınında her zaman abartılar mevcut,bordo iyi bir takım ama biz de iyi bir takımız,bordoyu eleyebileceğimizi düşünüyorum inşallahda öyle olur :))

Saygılar,