23 Ocak 2009 Cuma

GERRARD İKİ UCU BOKLU DEĞNEKTE


Steven Gerrard'ın geçen ay karıştığı bar kavgasıyla ilgili dava bugün görüşülmeye başlandı. Liverpoollu oyuncu bugün gidip adını, adresini, doğum tarihini söyleyip hakkındaki suçlamaları dinlemiş. Yani ilk prosedürü yerine getirip bu suçlamaları yalanladıktan sonra 20 Mart'taki asıl duruşmaya katılmak üzere kefaletle serbest bırakılmış. Her kafadan bir ses çıkıyor şimdi Gerrard ile ilgili. İtalyanlar 5 yıl hapis cezası alma ihtimalinin yüksek olduğunu söylerken İngilizler ise hapis cezası almasa bile Gerrard'ın FA tarafından milli takımdan ihraç edilebileceğini iddia ediyor. Gerrard için iki ucu boklu değnek!

3 yorum:

MARADONADONI dedi ki...

liverpool-galatasaray (2003 yılı amsterdam turnuvası) maçından beri gıcığım bu şerefsize.

Sencer Yücel dedi ki...

ingilizler kendine yapmaz bunu. hele ki böyle basiretsiz bir milli takıma sahipken...

Adsız dedi ki...

Hafta sonlari gece kuluplerinde alkol baglantili kavgalar her hafta sonunun olmazsa olmazi olmus bir ulkede ,normal kisiler bile hapis cezasi almazken Gerrard'in almasi imkansiz.Zaten hapishanelerde de yer yok.Kavga edenleri hapse atacak olsalar simdiki sahip olduklari hapishanelerin 50 kati daha insa etmeleri gerekir.
Ama acilan davada suclamalari detayli incelemek gerekir.Eger suclamalari kabul ederse buyuk ihtimalle tazminat odemek ile cezalandirilir.Suclamalari kabul de etmeyebilir,iyi bir avukat ki en iyisini bulacagindan suphe yok tertemizde cikabilir.