18 Şubat 2009 Çarşamba

LIVERPOOL'DAN M.UNITED'A OLMAZ BÖYLE BİR GOL

Resimdeki ağabey İngiltere Sheffield'ta yaşayan Stuart Slann adında bir Manchester United taraftarı. Kasım ayında Meksika'da tatil yaparken iki İngiliz'le tanışıyor. Liverpool'lu olduklarını söyleyen arkadaşlarla Slann arasında rekabet üzerine tartışmalar başlıyor. Bazen bu tartışmalar oldukça hararetli geçiyor. Hatta Liverpool'lular işi biraz abartıyorlar ve Slann'ı havuza itiyorlar. Büyük bir şanssızlık eseri Slann'ın bu şaka sırasında ayak bileği kırılıyor.

Ama Liverpool taraftarları bununla da yetinmemekte kararlı. Facebook'ta kendilerine sözümona İskoçya Aberdeen'de yaşayan Emma adında bir kullanıcı oluşturuyorlar ve Slann ile sohbete başlıyorlar. Günler geçtikçe aradaki sohbet koyulaşıyor ve Slann ile Liverpool'luların sahte karakteri Emma arasında büyük bir aşk başlıyor. Slann'in evli olduğunu da ayrıca belirtelim. Derken telefonla konuşmalar ve mesajlaşmaların ardından Slann daha fazla dayanamayıp hayatının aşkı olarak düşündüğü Emma'yı görmek için arabasıyla yola koyuluyor. 9 saatlik bir yolculuğun ardından Emma'nın kendisine verdiği adrese gidiyor. Ama Emma yok. Bir mesaj geliyor telefonuna. Mesajda Emma'nın işten biraz geç çıkacağı yazıyor. Başlıyor bizim enayi beklemeye. Aradan 3 saat geçiyor ve telefonu çalıyor.

Telefondaki ses Liverpool aksanıyla: "Naber tanıdın mı bizi?" diyince Slann'in jeton da düşüyor. Üstüne üstlük Liverpool'lular Slann ile aralarındaki yazışmaları facebook'a, konuşmaları da youtube'a koyuyorlar. Daha boktanı da var. Bunları duyan karısı Slann'ı boşuyor.

Ben böyle gol görmedim. Fenerliler, Cimbomlular, Beşiktaşlılar siz siz olun facebook'ta konuşurken kimseye güvenmeyin!

4 yorum:

Zafer dedi ki...

1-0 olsun bizim olsundaki tek gol,
alman kalede 5 lik sayılan bacak arası gol, 51 de oyundan çıkaran rövaşata golü...
bu başka bir gol, tarifi yok!
yok böyle bir gol!

alt + 168 dedi ki...

bu taraftarlığı, fanatikliği aşmış şerrefsizliğe girmiş resmen...

Othello dedi ki...

@sarunas:
Karisini aldatan adam cok mu sereflidir?

@penne:
Hepimiz alt tarafi yabanci basindan okuduklarimizi bloglara ciziktiriyoruz ama benzemis be hocam:
http://www.keyifarasi.com/2009/02/milenyumun-kefali-stuart.html

aksilaz dedi ki...

iyi olmuş acemi çapkına.pis koymustur be