20 Şubat 2009 Cuma

RIHANNA'YA KALKAN ELLER KIRILSIN

Rihanna'nın erkek arkadaşı şarkıcı Chris Brown tarafından 7 Şubat'ta dövüldüğü haberleri yayılmıştı. İkili bu yüzden 8 Şubat'taki Grammys ödül törenine katılmamıştı. Brown Los Angeles polisine teslim olduktan sonra 50.000 dolar kefaletle serbest bırakılmıştı. Soruşturma sürerken bugün Rihanna'nın dayak yedikten sonraki fotoğrafları basına düştü. Kızı ne hale sokmuş herif! O günden beri Barbados'da ailesinin yanında kalıyormuş kızcağız, psikolojisi bozulmuş. "Kadınlara kalkan eller kırılsın" grubu olarak Chris Brown'ı kınıyoruz!

6 yorum:

Adsız dedi ki...

"Ailesiyle birlikte o günden beri Barbados'da ailesinin yanında kalıyormuş kızcağız"

sorması ayıp kaç ailesi var Rihanna'nın :-)

alengir dedi ki...

sabah bir arkadaşım bu fotoyu bana yollayarak "diğer çocukaları da topla kamyonlara doluşup Chris lavuğunu dövmeye gidelim" şeklinde bir teklifte bulundu biz,hazırlıkları yaptık kamyonlara doluştuk,ülke ülke kadına kalkan ellerin hepsini dövüp en son da Rihanna'yı dövenleri cezalandıracağız,gelen varsa Dudullu Kırahathanesi önünden kalkıyor kamyonlar elinizi çabuk tutun!

Şaka bir yana Fiziksel olarak daha güçlü mental yetersizlerin,gene fiziksel olarak kendilerinden daha güçsüz olan insanlara kalkan elleri kırılsın,lime lime olsun!

aşkın dedi ki...

Kedi suratlı, tipim değil.
Yalnız suratın bu hale geldiğine inanamıyorum.Ben en fazla Kemal Sunal'ın Sahte Kabadayı filminde rol icabı yanlışlıkla rejisörün manitasını tokatlaması gibi bir tokat olayı sandımdı.

Nitin Gupta dedi ki...

Abi Rihanna bile dayak yiyorsa bütün kadınlar yiyor demek ki...

Bu işin parayla pulla kültürle de alakası yok demek ki...

Yazık...

jose dedi ki...

Hayvanoglu hayvan.

varol döken dedi ki...

döverken rihanna nanay türküsünü söylemiş acımasızın oğlu!