19 Kasım 2009 Perşembe

DOKTOR WOHLFAHRT OUT, EV HANIMI MARIANA KOVACEVIC IN

Özellikle bizim futbolculardan ciddi şekilde kim sakatlansa ya hemen ya da son çare olarak Bayern Münih doktoru Wohlfahrt'ın kapısını çalardı. Uzun süre sahalardan uzak kalması öngörülen çoğu futbolcu en az bir kere gitmiştir. Alman bir ara zaten sırf bizimkilere çalışıyordu. Hollandalı Van Dijk'in adı da Cristiano Ronaldo ile son dönemde çok duyuldu ama şimdi moda Sırp ev hanımı Mariana Kovacevic. Ondan medet umanlardan sonuncusu ise Arsenalli Van Persie. Hollandalı yukarıda Kovacevic'in Belgrad'daki kliniğinden(muhtemelen evidir) çıkarken görülüyor. Kovacevic'in farklı tedavi yöntemleri var, mesela sakatlanan bölgeye placenta sıvısıyla masaj yapıyor. Liverpoollu Glen Johnson, Fabio Aurelio ve Albert Riera bayan Kovacevic'e gidip memnun ayrılan isimlerden birkaçı. Van Persie de inşallah hayrını görür. Yalnız klinik denen yer nasıl bir yerdeyse böyle, insan gitmeye korkar valla!

Not: Sırbistan Sağlık Bakanlığı yetkilileri klinikle ilgili inceleme başlatmışlar. Her işletmenin bakanlıkta kaydının olması gerekirken Kovacevic'in kliniğinin kaydı bulunmuyormuş. Kliniğe gittiklerinde ise kapının kilitli olduğunu ve içeride kimsenin olmadığını görmüşler. Bizim eski mahallede "Çıkıkçı Naciye" diye bir kadın vardı bu da ona benziyor galiba.

1 yorum:

varol döken dedi ki...

diego placente de bu kadına tedavi oluyor muymuş diyerek günü süper dandik bir espriyle açalım:)

konu hakkındaki yorumlarımı flying dutchman da harcadım sayın pennearabiata size de bu dandik espri kaldı kusuruma bakmayınız:)