30 Ağustos 2009 Pazar

HOŞGELDİN TUNCAY

5 yorum:

anotherday dedi ki...

Afiş bana biraz manidar geldi hani büyük bir takıma gitse söyle 2-1 metre boyunda dev puntolarla Welcome Tuncay yazısı yada mohikan vari bir resmnin yerleştirildiği afiş hazılarlardı belki.Pankartta gittiği takımla orantılı olmuş 13 yaşlarında çocuk 3 tane A4 kağıdı birleştirip karalamış birşeyler.
Ey 15 ay askerlik sen nelere kadirsin mi desek becereksiz menejerlermi desek.
Tuncay büyük bir takımda olamadın Tugay ol bari .

ralphlexy dedi ki...

..samimi olmuş ama ((:

gillerprensi dedi ki...

Dünkü maçla Tuncay EPL'ye yeniden merhaba dedi. M'Boro'dan sonra geldiği Stoke C'yi yerin dibine sokan çok yazar oldu ancak Stoke bu yıl EPL'ye iyi başladı.4 maçta 7 puan topladılar ki bu Stoke gibi düşmeme mücadelesi vereceği düşünülen bir takım için başarı sayılmalı. Evlerinde oynadıkları iki maçı da kazanmışlar. Liverpool'a deplasmanda yenilmek de ayıp değil şimdi. Birmingam deplasmanından 1 puanla ayrılmak da.

Tuncay dün sadece merhaba dedi seyirciye, Huth da öyle son dakikalarda oyuna girdiler ve daha ısınamadan maç sona erdi. Hadi hayırlısı Tuncay, Türkiye'deki bazı davranışların "Hindi meselesi" çocukçaydı ancak yine de başarılı olmanı diliyorum...

Maximus dedi ki...

Geçende başlık atmıştınız tuncayın kutusundan stoke çıktı diye. Ben o kutuyu vites kutusu olarak degerlendirip arabayı 2. vitesten boşa almak gibi görüyorum:)

Othello dedi ki...

@Maximus:
Fener de geri vites olurdu. O yuzden bos vites guzeldir :)