3 Haziran 2009 Çarşamba

TUNCAY ŞANLI NEREYE?

Middlesbrough'nun küme düşmesinden sonra takımdan birçok futbolcu ayrılmaya hazırlanıyor. Ayrılacaklar listesinin en üstünde ise Tuncay Şanlı var. Championship kaliteli, mücadele seviyesi yüksek, dolu tribünler önünde oynanan bir lig olsa da sonuçta bir 2. lig ve Tuncay'ın bir alt ligde oynamak istemediğini iyi biliyorum. Bu sezon attığı 8 gol ve ortaya koyduğu hırslı futboluyla hocası Southgate'in vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Kuşkusuz M'brough'nun da bu sezonki en iyi futbolcusuydu. Tuncay'a bazı teklifler var ancak en ciddi olanı Fulham'dan geldi. Sezonu 7. sırada tamamladılar ve gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecekler. Fulham'ın golcü isimleri bu sezon kendilerinden beklenen performansı sergileyemedi, Avrupa Ligi için bu sorunlarını çözmek zorundalar. Tuncay onlar için ideal bir futbolcu. Batan geminin malı en azından. Ama Tuncay için? Fulham'ın şu aşamada M'brough'dan birkaç gömlek üstün olduğu kesin. Ve Londra'ya gitmek de cazip gelebilir Tuncay'a. Ancak gönül isterki daha iyi bir takımda oynasın...

10 yorum:

Her Yol Roma dedi ki...

ben tottenhamm ya da aston villa gibi daha kalburüstü takımlarda oynamasını isterim. oynayamayacağı chelsea ya da arsenal vs.yerine. fulham'a giderse yazık eder. biraz daha sınıf atlaması lazım.

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

Bence gitmeli Fulham'da resmen 2 yıldır bir değişim yaşanıyor ve Tuncay ile bu değişimi daha üstlere taşıyabilirler zaten seneye koydukları çıta CL ve Tuncay orada efsaneleşebilirç
Tuncay'ın en sevdiğim yanı vazgeçmemesi ve hırsıdır.Böye 11 topçu olsun maç gerçekten 0 dakika oluyor.

varol döken dedi ki...

ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri... premiership, üstelik londra, üstelik avrupa kupası... bir basamak daha atlamak için gayet ideal...

Kartal Bafiler dedi ki...

Yakışır Siyah beyaz forma Tuncay'a...

alperensaylar dedi ki...

aslında fulham kesinlikle tottenham'a göre daha iyi bir tercih. tottenham'a giden tuncay gibi futbolculardan anca berbatov 30 milyon euroya manchester'a gitti ki, onun da o parayı etmediği ortada. fakat tottenham genel olarak hep bir karışıklık içinde, yıllardır tottenham'ın istikrar sağladığını görmedim. ha tottenham değil mesela everton olsa çok çok iyi olur, ama roy hodgson yönetiminde bir de avrupa ligine katılmaya hak kazanan bir fulham'da oynamak, londra'da yaşamak da gayet güzel olur tuncay için diye düşünüyorum.

abeyle dedi ki...

akıl var mantık var tottenham tuncayı alır mı?Tuncayın eli purolu adamların dikkatini çekmesi için en az 15-16 gol atması lazım bir sezonda.8 gole olacak iş deil bunlar.

kebabman dedi ki...

Eger maasinda cok buyuk dusus olmayacaksa,takimi sampiyonluga oynayacaksa ,takimi biraz fedakarlik yapacaksa,kendisini premier lige getiren hocasina vefa adina,kendisini cok seven taraftarlara vefa adina Tuncay 1 sene daha orada kalmalidir.Eger takimin sampiyon olmasinda katki saglarsa omrunde gormedigi sekilde onure edilecektir.
Ben olsam,eger kulup ve hoca da istiyorsa(gucleri yettigince fedakarlik yapiyorlarsa) fedakarlik yapip 1 sene daha kalirim.

fatih dedi ki...

türkiye de oynamak istemediği söylentileri var ancak, şampiyonlar liginde Beşiktaşla güzel bir sezon geçirebilir, holosko-tuncay iyi bir ikili olur...

aea dedi ki...

İki taraf için de doğru bir tercih

Mr.Eko dedi ki...

Fulham Tuncay için çok ideal. Yalnız Tuncay'ı forvet, hatta striker olarak oynatmak yanlış olur. Hepimizin bildiği gibi Tuncay tekniği ve son vuruşu iyi bir oyuncu değil.

Daha ziyade açık alan bulduğunda fırsat yaratan, hatta yoktan pozisyon çıkarabilen oyuncu. Üstüne üstlük Afrikalı futbolculara özgü savaşma isteği de cabası.