2 Nisan 2010 Cuma

EN HIZLI TÜRK METİN ŞENTÜRK

Metin Şentürk bugün Ferrari'si ile hız dünyasında tarihe geçti. Bugünkü gündeme bakarak haberin devamını bir Türk kırmızı araçla Malezya GP'si öncesi antrenman turlarının en hızlı ismi oldu şeklinde getirmek isterdim. Ama bunun için çok uzun bir zamana ihtiyaç var. İnşallah günün birinde ne diyeyim!

Rekor anlamında şimdilik sevdiğim sanatçılardan biri olan Metin Şentürk ile yetinmek durumundayız. Engelli olmasına, çocukluk ve gençlik zamanlarında çok büyük sıkıntılarla, zorluklarla yoğrulmasına rağmen yaşama sevinci ve espri anlayışıyla ilgimi çekmiştir her zaman. Şentürk bugün daha bir şen. Şanlıurfa'daki GAP Havaalanı'nda Ferrari ile 292.89 km ortalama hızla giderek dünyanın görme engelli en hızlı insanı oldu. Dünyanın en kebap işlerinden birini yaptığını düşündüğüm Guiness Rekorları yetkilisi arkadaş da rekor denemesini takip etti ve bir önceki rekoru 23 km ile geçen Şentürk'e sertifikasını sundu. Kendisini tebrik ediyor, en kısa zamanda bu rekoruyla ilgili bir şarkı yapmasını umuyorum.

Son olarak da konuyla ilgili geçtiği habere "Dünyanın en hızlı körü" başlığını atan ajansa da "elinizin körü" demek istiyorum.

STANKOVIC'TEN 1 NİSAN ŞAKASI

1 Nisan 2010 Perşembe

REKLAMDA REAL MADRID KAZANIYOR

Marca'nın 10 Nisan'da oynanacak El Clasico ile ilgili düzenlediği ödüllü yarışmanın reklamı. Taş-kağıt-makas oyununu kullanmışlar. Santiago Bernabeu'da makas kağıdı kesebilecek mi ya da kim makas, kim kağıt göreceğiz. Bernabeu'da üst katta çalışmalar devam ediyordu. Taş düşmesin de başlarına!

31 Mart 2010 Çarşamba

DİKKATİNİZİ ÇEKEN BİRŞEY VAR MI?

8 Temmuz 1990. Roma Olimpiyat Stadı. Dünya Kupası finali öncesi Arjantin ve Almanya'nın kaptanları Maradona ve Matthaeus, Meksikalı hakem Mendez'in yanında. Bu karede dikkatten kaçmayan birşeyler var. Büyütmek için fotoya tıklayın!

KURT HOCA TRAPATTONI

Onun için ister psikopat, ister asabi, ister dengesiz, ister kurt hoca deyin. Herkesin, Trapattoni'nin bile yumuşak bir karnı vardır, değil mi?

30 Mart 2010 Salı

B.MÜNİH 2 - 1 M.UNİTED

Günün haberi bilinen birşeyi yani gay olduğunu sonunda resmen açıklayan Ricky Martin'den değil, Ivica Olic'ten geliyor. Tarihin bu kez tersine tekerrür etmesini sağladı, manşetleri çaldı. Duraklama dakikası golüyle 2-1 kazanan bu kez Bayern Münih oldu. 1999 şampiyonlar ligi finalinin rövanşı sayılamaz tabii ki, orada kaybedilerek yaşanan çok daha büyük bir acıydı. Ama bir anlamda United karşısında sahayı kafaları bir kez daha yukarıda terketmeyi başardılar. Herşeyden önemlisi aşağıdaki posttaki ağabeyin söylediği "Futbol, 22 kişinin oynadığı ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur." sözünü de bir İngiliz takımı karşısında yine haklı çıkardılar. Sanırsam yenilgiden çok Rooney'nin sakatlığı sarsabilir United'ı. Maçın son anlarında sakatlandı, sağ ayak tarak kemiğinde bir kırık olmasından şüpheleniliyor.

BABA VE OĞUL