13 Aralık 2008 Cumartesi

MIDDLESBROUGH 1 - 1 ARSENAL


Arsenal 17. dakikada Adebayor'la 1-0 öne geçtikten sonra 29. dakikada Aliadiere'in eski takımına attığı golle mücadele 1-1 bitti. M'brough geçen sezon bu zamanlarda Tuncay'ın golüyle namağlup Arsenal'i 2-1 yenmişti. Tuncay bugün yine sahnedeydi Aliadiere'in kafayla attığı golde ortayı yaptı. 5 maçtır yenilmiyorlar Arsenal'e. Helal olsun Tuncay'a iyi uyum sağladı Ada'ya, çalışana koşana her yerde ekmek var zaten. Bakalım Chelsea gerçekten alacak mı Tuncay'ı!

BURSASPOR 2 - 1 TRABZONSPOR


Bursaspor 8 hafta sonra kazanırken Trabzonspor 7 hafta sonra kaybetti. Temposu çok yüksek bir maçtı. Bursaspor 1-0 öne geçtikten sonra geriye yaslanınca Trabzonspor özellikle 2. yarıda çok büyük baskı kurdu. Bursaspor taraftarı zaman zaman Güvenç Kurtar'ı yuhaladı bu yüzden. Trabzonspor Umut'la beraberlik golünü bulsa da Bursaspor'a son anlarda Sercan galibiyeti getiren golü attı. Sivas'ta 2-1 kazanınca liderliğe oturdu, zirve acayip oldu. Fenerbahçe, Ankaraspor ve Beşiktaş da kazanırsa üst sıralar çok daha güzel bir hal alacak. Haftaya Galatasaray - Beşiktaş maçının tadından da yenmez.

Sivasspor 15 31
Trabzonspor 15 31
Galatasaray 15 30
Fenerbahçe 14 26
Ankaraspor 14 26
Beşiktaş 14 25

BİZİ DE GÖR ABRAMOVICH

Sibirya'nın Krasnoyarsk şehrindeki bir İngiliz pub'ın sahipleri Abramovich'in heykelini dikmişler. Rus-İngiliz Kültür derneği'nin yaptığı "En popüler İngiliz vatandaşı" oylamasında Rus milyarder 30.000 oy'un 9.000'ini almış. Ne varki heykelin açılış törenine katılamamış. En çok tanınan diğer isimlerden birkaçı çok daha ilginç;
Winston Churchill
David Beckham
İngiltere Kraliçesi
Sherlock Holmes
Winnie-The-Pooh
James Bond


Krasnoyarsk sakinleri bir slogan üretmiş; "Zengin olmak istiyorsan heykelin sağ cebini ovala"

FUTBOL'DA BİR ÜZÜCÜ OLAY DAHA


Bülent Timurlenk'in bugün Futbol Blog'da 17 yaşındaki iki Juventus'lu Riccardo Neri ve Alessio Ferramosca'nın hayatlarını nasıl kaybettikleri ile ilgili hikayesi yürek burkan türdendi. Bir üzücü olay da Ukrayna'da yaşandı. Dnipro Dnipropetrovsk ve Ukrayna 21 yaş altı milli takımının kaptanı Maksym Pashayev geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. Buzlu yolda otomobilinin kontrolünü kaybetmiş, kazadan ağır yaralı kurtulmuş ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış. Yukarıda bizim Barış Özbek'in formasını giydiği Almanya ile oynadığı maçtan bir karesi var.

GREENPOINT STADI


Güney Afrika'nın en güzel şehirlerinden okyanus kıyısındaki Cape Town'da inşa edilen GreenPoint Stadı'nın en son hali. Fifa resmi sayfasında "okyanusa ve dağlara taş atabilecek uzaklıkta olacaksınız" diyor. Kapasitesi 69.070. 5 ilk tur, 1 ikinci tur, 1 çeyrek final ve 1 de yarı final maçına evsahipliği yapacak. Ah biz de olsak oralarda!

PARTİ ÇOCUĞU RONALDINHO


"İşten, güçten sonra eğlenmeyi çok seviyorum. Gece kulüpleri de tam benim eğlence anlayışıma göre."

Disko ışıkları, alkol ve kadınların etrafını sardığı Ronaldinho'nun La Stampa'ya verdiği röportajdan.

İĞREEEENÇSİİNNNNNNN

12 Aralık 2008 Cuma

15 DAKİKADA BİTTİ


Geçen hafta Ankaragücü'nü 5 dakikada yıkan Galatasaray bir başka Ankara takımı Gençlerbirliği'ni de bu kez 15 dakikada çökertti. Lincoln, Baros, Arda, Kewell oynadıklarında yani futbolcular maç seçmediklerinde kazanamayacakları maç yok. Tabii arkalarında hem savunmayı rahatlatan hem de ileriye top taşıyacak adamlar olduğunda. İş ne Skibbe'de ne Feldkamp'ta ne de yönetimde, iş tamamiyle futbolcularda.

FIFA DÜNYA'DA YILIN FUTBOLCUSU

Fifa 5 kişilik son listeyi açıkladı. 12 Ocak'ta Zürih'te ödül sahibini bulacak. Milli takım teknik direktörleri ve kaptanları oylarıyla şampiyonu belirleyecek. Ama onlardan önce siz oylayın...

JOHAN DJOUROU


"Mango benim en sevdiği meyve, bayılıyorum. Body Shop'ın Mango vücut yağı favorim. Zevkle sürüyorum cildim yumuşacık oluyor"

Yahu bu bayanların kullandığı bir ürün değil mi, ben mi yanlış biliyorum!

SIGNORI İRAN'DA GÖRÜLDÜ


Nefis bir stili vardı, Lazio ve Bologna'da harikalar yaratmıştı. Sol ayağıyla süper paslar verir ve goller atardı. Kariyerinin sonunda Türkiye'ye gelir diye hayal ettiğim isimlerden biriydi. Hagi sonrası onun Galatasaray'daki boşluğunu doldurabilecek ender isimlerdendi. Ama o gitti Macaristan takımı Sopron'u tercih etti, gerçi posasının çıktığı zamanlardı. Şimdi 3. lig takımlarından Ternana'nın futbol direktörlüğünü yapıyor. Geçen gün Tahran'da Azadi Stadı'nda Persepolis ile Saipa arasındaki maçı izlerken görülmüş. Acaba Mustafa Denizli'nin ayak izlerinden gidip bu iki takımdan birini mi çalıştıracak? Yoksa iş adamı kimliğiyle başka işler mi kovalıyor bilinmez!

EL CLASICO


İSPANYOLLAR İÇİN KULÜP TAKIMLARI MİLLİ TAKIMDAN ÇOK DAHA ÖNEMLİDİR. TAKIMLARINI KENDİ MİLLİYETLERİNİN, ETNİK YAPILARININ BİR SEMBOLÜ OLARAK GÖRÜRLER. VE KULÜP REKABETİ DENİLİNCE DE AKLA İLK GELENLERDENDİR EL CLASICO...

"ŞANSLAR YÜZDE 51'E 49" DEĞERLENDİRMESİNİN EN YAKIŞTIĞI MAÇLARIN BAŞINDA GELİR BARCELONA-REAL MADRID KARŞILAŞMALARI.

TAKIMLARDAN BİRİNİN ÇOK FORMDA DİĞERİNİN İSE KÖTÜ BİR GRAFİK ÇİZİYOR OLMASI DA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİLDİR NOU CAMP'TA YA DA SANTİEGO BARNEBAU'DA. BU MAÇLARDAKİ REKABET TAKIMLARIN O ANA KADAR TAŞIDIKLARI PERFORMANSLARI İLE HİÇ ALAKALI DEĞİLDİR...

BARCELONA-REAL MADRID DERBİLERİ HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK YARIŞINI YAKINDAN İLGİLENDİREN MAÇLAR DA OLMAMIŞTIR. ANCAK KAZANAN TARAFIN SONRAKİ MAÇLARINA MORAL OLARAK ÜST DÜZEYDE ÇIKACAĞI KESİNDİR.


TANSİYONUN ARTMASINDA, GERİLİMİN YÜKSEK OLMASINDA İSPANYOL BASINININ BİR NUMARALI ROLÜ OYNADIĞI MAÇLARDAN BİRİ DAHA BİZİ BEKLİYOR. SCHUSTER'İN KOLTUĞUNU AYNI GÜN İÇİNDE DOLDURAN BİR ZAMANLARIN BARCELONA B TAKIMININ ANTRENÖRÜ JUANDE RAMOS'LA REAL MADRID ZENIT KARŞISINDA ALDIĞI 3-0'LIK GALİBİYETLE MORALLİ. GEÇTİĞİMİZ SEZON NOU CAMP'TA ALDIKLARI 1-0'LIK GALİBİYETİ TEKRARLAMAK BU SEZON GERİDE BIRAKTIKLARI HÜZÜN DOLU GÜNLERİ BİRANDA SİLMELERİNİ SAĞLAYACAK. ANCAK BİRÇOK SAKAT FUTBOLCUNUN YANISIRA ARJEN ROBBEN VE MARCELO'NUN CEZALI OLMASI NOU CAMP'TA REAL MADRID'IN SOL TARAFINDAN ESECEK RÜZGARIN ÇOK DA SERT OLMAYACAĞINI GÖSTERİYOR.

BARCELONA İSE CRUYFF'UN GUARDIOLA'YA ÖĞRETTİKLERİYLE YENİDEN 90'LI YILLARDAKİ ŞAŞALI GÜNLERİNE DÖNDÜĞÜNÜN SİNYALLERİNİ VERİYOR. GUARDIOLA VE OYUNCULARININ KENDİLERİNE İNANILMAZ GÜVENLERİ VAR. AVERAJLARINA BAKTIĞINIZDA BİLE BUNU GÖREBİLİYORSUNUZ 14 HAFTADA +35. ONLARI 6. SIRADAKİ ATLETICO MADRID TAKİP EDİYOR +12 AVREAJLA... ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPTAN ÇIKMALARI KESİNLEŞTİĞİ İÇİN GUARDIOLA İLK 11'İNİN 8 DEĞİŞMEZ İSMİNİ SHAKTAR MAÇINDA DİNLENDİRDİ. 3-2 KAYBETTİLER AMA REAL MADRID MAÇINA BU ROTASYON SAYESİNDE EKSİKSİZ ÇIKACAKLAR. KATALANLAR KAZANIRSA PUAN FARKI 12'YE ÇIKACAK VE NOU CAMP'TA ŞAMPİYONLUKTAN DA ÖNEMLİ OLAN EL CLASICO ZAFERİNİN ŞARKILARI YANKILANACAK...

EN CENGAVER FUTBOLCU?


CHP ile MHP arasında "CENK" tartışması yaşanıyormuş. Umarım bir sonuca varabilirler! Biz de "CENGAVER" tartışması yapalım. Sizce "EN CENGAVER FUTBOLCU" kim?
Bülent KORKMAZ?
Carles PUYOL?
Gennara GATTUSO?
İbrahim ÜZÜLMEZ? :))
vs...
HANGİSİ?

11 Aralık 2008 Perşembe

SANTOS'UN ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTUĞU AN

PARA İLE İMAN'IN KİMDE OLDUĞU MESELESİ


Bu adama dünyanın en zenginlerinden biri der misiniz?

BAYERN MÜNİH TESİSLERİ








ANISTON TAKVİMİ

RAMOS'UN AYAK İZLERİ


Juande Ramos'tan etkileyici bir başlangıç. İlk maçında 3-0'lık bir galibiyet. Kalede Dudek vardı, ilk yarı Raul'un golüyle 1-0 sona erdi. İkinci yarıya Van der Vaart'ın yerine Metzelder'i oyuna sürdü İspanyol. İlginç bir tercih yapıp Metzelder'i sağ beke, Salgado'yu ise sol beke yerleştirdi. Marcelo biraz daha öne çıktı ve ikinci yarının başında Raul ve Robben'le birer gol daha buldular. Fatih Tekke 72'de Santiego Barnebau'nun zeminine ayak bastı. 3-0'lık skor Juventus berabere kalında pek bir işe yaramadı. Juventus lider, Real Madrid ikinci olarak gruptan çıktı. Zenit Uefa Kupası'nı üstüste 2. kez kazanmak için mücadele edecek.

ÇOCUKLUK HAYALİM

Sinema beni çocukken çok fazla etkilemiştir, halen de etkilediğini söyleyebilirim. Superman'i izledikten sonra rüyamda uçtuğumu (nedense yerden ancak 2 metre yükselebiliyordum) görürdüm. James Bond'u izledikten sonra ise etrafta ajan ajan dolaşırdım mahallede. Ama beni en çok etkileyenlerin başında Rocky gelirdi.


Apollo ile, Clubber Lang ile, Ivan Drago ile filmin sonlarında ringe çıkarken ayaklarım titremeye başlar, bunun film olduğunu unutur, sonucu bilsem de Rocky'nin kazanması için dua ederdim. Ama benim en efsane sahnem sonradan Rocky'nin heykelinin de dikildiği Philadelphia Sanat Müzesi'nin merdivenlerini "Eye of Tiger" eşliğinde tırmandığı sahnedir.


Eye of Tiger ne zaman çalsa gözlerimi kapatır, kendimi Rocky'nin yerine koyar ve o merdivenleri tırmanıp birkaç boks figürü yaptıktan sonra kolumu kaldırıp bağırırdım. Bu hayalim aslında halen devam ediyor, olur da günün birinde yolum Amerika'lara düşerse o merdivenleri tırmanmadan ölmek istemiyorum.

BAYRAM'IN 3. GÜNÜ


Bayram'ın 3. günü. Sabah kalkmışım işe gitmek üzere giyiniyorum. Eşim izinli, ailem izinli, arkadaşlarım izinli, ben işe gidiyorum. "Olsun buna da şükür işimiz var bu devirde" klişesini içimden birkaç kez tekrarlayarak yola koyuluyorum. Şirkete geldikten sonra arkadaşlarla işleri kolayladıktan sonra akşam üzeri bahis dünyasına dalıyorum. 8 şampiyonlar ligi maçı var, her seferinde az maç seçicem desem de olmuyor içim içimi yiyor, 8 maça da oynuyorum. İlk andan itibaren kafamda D.Kiev'in sahasında Fenerbahçe'yi yeneceği var, 1-0 kazanacak diyorum hem de. D.Kiev'e çok güvendiğimden değil, Fenerbahçe kötü oynuyor deplasmanlarda. Yapıyorum kuponu akşam tv karşısında 90 dakika heyecan var diyorum. Sahadaki futbol beni sıkacak biliyorum ama en azından heyecanı arttıracak bir kağıt parçası var elimde. Eve geliyorum eşim harika bir sofra hazırlamış, ellerine sağlık, yemeklerimizi yiyor ve tv karşısına geçiyorum. Maç başlıyor, 10. dakikada sıkılmaya başlıyorum, elimde kumanda diğer maçların skorlarına bakmak için NtvSpor ile Star arasında zaplıyorum. Ama daha çok NtvSpor'dayım. M.United maçın başında atmış, üst oynamışım oh diyorum. Ama o ne Bayern öne geçiyor Lyon deplasmanında, ardından 2 ve 3. goller. Lyon'a çifte şans oynamışım, n'oluyor yaw Bayern'e bak, ulan Klinsmann kurtardın paçayı iyice, Hoffenheim'a son dakikada at kazan, Lyon'da biranda 3 gol bul, keyfin yerine gelmiştir diyorum. Benim kupon yatma eğiliminde. Fenerbahçe de Volkan'ın kuş gibi havalandığı anda Eremenko'dan golü yiyor. Ama futbol sıkıcı bir türlü kitlenemiyorum maça. İlk yarılar bitiyor, bir wc molası benden de. İkinci yarıda ümidim var Lyon'dan. Kalbim temiz galiba Lyon atmaya başlıyor golleri, 2-3'e geliyor skor ama tıkanıyor. 1-2 maçta daha işler benim için yolunda gitmiyor. Kiev'e dönüyorum tekrar Alex çıkıyor Ali Bilgin giriyor, Alex çok kötüydü gerçekten, olsun varsın birkaç maç o da kötü oynasın. Maldonado da oyunda tamam diyorum 2 gol bulması gereken Fener iyice tıkandı, tükendi. Pozisyon bulamıyor Fener. Tekrar NtvSpor'dayım Lyon'dan gol bekliyorum, atacak inanıyorum, heyecanım yüksek. Maçların bitmesine 15 dakika kalmış, takkk elektrik gidiyor. Haydaaa bayram günü olacak iş mi! Bekle bekle gelmiyor. Amaan be yazıklar olsun diyorum yatağın yolunu tutuyorum. Kafamı yastığa koyduğumda "hadi be Lyon" diyorum. Sabah oluyor elektrik gelmiş, Lyon atamamış benim kupon yatmış, Fener'de Maldonado'da kırmızı kart görmüş cami duvarına işemiş. Devre arasında gönderirler bunu diyorum, zaten beni koysan etrafımdaki 3-5 kişiye ben de pası ulaştırırım. Fenerbahçe Avrupa'ya veda ediyor. Dinamo Kiev Uefa'da. Shaktar Donetsk ve Metalist Kharkiv ile birlikte 3 Ukrayna takımı Uefa'da yoluna devam ediyor. Galatasaray'ın muhtemel rakiplerinden. En güzel deplasman Kiev diyorum, Galatasaray'a başarılar diliyorum. Bu arada yine işteyim. Şükürler olsun işimiz var!

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GRUPTAN ÇIKANLAR

10 Aralık 2008 Çarşamba

SON DÖNEMDEKİ FAVORİ ŞARKIM


The Ting Tings'ten "Shut up end let me go"

CHELSEA'NİN TUNCAY HAMLESİ


Başlık sıradan bir spor gazetesinin atacağı türden farkındayım ama iddia Telegraph'ın. Luis Felipe Scolari'nin en az bir forvet oyuncusuna daha ihtiyacı varmış. Bu yüzden ucuz bir alternatif olacağı düşüncesiyle bizim Tuncay için Middlesbrough'a 8 milyon sterlinlik bir teklif yapmaya hazırlandıkları söyleniyor. Fenerbahçe'den bedelsiz olarak Ada'ya giden Tuncay'dan M'boro'nun kazanabileceği azami rakamlardan biri bence bu.

ARANAN TOTTENHAM TARAFTARLARI


Eylül ayında Tottenham'ın 2-0 kaybettiği Portsmouth maçında Fratton Park'ta siyahi futbolcu Sol Campbell'a uzun süre ırkçı tezahüratta bulunulmuştu. İngiliz polisi taraftarlardan 16'sını ayıklamayı başardı ve fotoğraflarını yayınladı cümle aleme ibret olsun diye! Mahkemede yargılanacaklar ve 1000 sterlin para ile 10 yıl tribünlere girememe cezasının verilmesi bekleniyor.

FRİKİK GOLLERİNİ ÖZLEDİK


Turkcell Süper Lig'de bu sezon tam anlamıyla frikik golü kısırlığı yaşanıyor. Alex, Lincoln, Delgado, Roberto Carlos gibi isimler bu yıl suskun. 14 haftada serbest vuruşlardan sadece 5 gol atılırken, Konyasporlu Kaue ile Bursasporlu Romaschenko 2, Kayserisporlu Mehmet Topuz da 1 gol kaydetti. Gel de Hagi'yi arama şimdi!

KUBİ'DEN BAYAN HAKEMLERE: "ERKEK SPOR'UNDA İŞİNİZ YOK"


Bizim Kubilay Türkyılmaz her ne kadar İsviçre'de doğup büyüse de damarlarında Türk kanı taşıdığı her halinden belli oluyor. Kubilay Euro2008 sırasında biz basın mensuplarının sık sık başvurduğu İsviçre'nin ünlü gazetelerinden Blick'te köşe yazarlığı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde bayan hakemlerin erkek sporunda işinin olmadığı ile ilgili bir yazı yazmıştı.


Bunun üzerine Hakem Komitesi Başkanı Urs Meier bayan hakemlere sahip çıkmış ve "Kubi işine baksın. Nicole Petignat (İsviçre'nin yetiştirdiği dünyaca ünlü bayan hakem) ondan çok daha hızlı ve çok daha uzun mesafe koşabiliyor" demiş.


Bu resimde Urs Meier'den Petignat'a her koşulda destek geldiği görülüyor.

RONALDO CORINTHIANS'TA

M. City, PSG (hatta BJK) derken Ronaldo Corinthians'la anlaştı. Yeni yeni form tutan biri için en akıllıca hareket olmuş. Corinthians 2. ligde geçirdiği sezonun ardından tekrar 1. ligde. Zora gelemeyecek olan Ronaldo için ondan çok fazla birşey beklemeyecek olan Corinthians en biçilmiş kaftan. Ancak Flamengo taraftarları bu duruma çok sinirlenmiş. Ronaldo form tutmak için Flamengo ile antrenmanlara çıkmıştı. Kulüp başkanı Marcio Braga "ona kapılarımızı açtık, bizimle antrenmanlara çıktı. Ama bir teşekkür bile etmedi" demiş. Flamengo taraftarları da tepkilerini kulüp binasının önünde aşağıdaki videoda gösteriyor.

9 Aralık 2008 Salı

BAYERN'LİLER SİRKTE

Bayern'lilerin Hoffenheim karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin ardından keyifleri yerinde. Tüm takım Sirk'e giderek stres atmış. Toni son dakikada attığı golle takımına 3 puanı getirmişti. Allah'tan bıçakçı adam Hoffenheim'lı değilmiş.




REAL MADRID'İN YENİ RESMİ

ZIÇAN ADAM


Bu figürler Katalanların geleneklerinden biri. Noel zamanı bu heykellerin yeni yılda bereket ve bolluk getireceğine inanıyorlar. Son yıllarda bunu futbola da uyarlamışlar. Geçen yıl Thierry Henry'ninki en çok satılanların başında gelmiş. Bu yıl ise Lionel Messi en çok rağbet görenlerden.

Bakalım kendisini kovdurmak için takımın aldığı yenilgiler yetmiyormuş gibi bir de "Barcelona deplasmanında kazanmamız mümkün değil" diyerek cami duvarına işeyen Bernd Schuster'in yerine gelen Juande Ramos'lu Real Madrid karşısında faydasını görecekler mi?

LUIS ENRIQUE


Malum çoğumuz bu haftasonu oynanacak Barcelona-Real Madrid maçını bekliyoruz. 1990'lı yıllarda bu derbilerde benim izlemekten en zevk aldığım futbolcuların başında Luis Enrique gelirdi. Sporting Gijon'da başlayıp Real Madrid'le devam eden ve Barcelona ile sona eren kupalarla dolu bir kariyer.


2004'te futbolu Barcelona'da bıraktıktan sonra bu yaz Guardiola'nın yerine altyapı takımının başına geçti. "Yeniden eve döndüm. Futbolu burada bırakmıştım, teknik direktörlüğe de burada başlamak büyük onur" demişti 21 numara.

Futboldan uzak kaldığı dönemde birara Avustralya'da yaşayan ve surf'le uğraşan Enrique ardından Avrupa ve Amerika'da maraton ve ironman yarışlarına katılmıştı.

UEFA 2008'İN YILDIZLARI


Uefa.com 2008 yılının ilk 11'ini ve teknik adamını oylamaya sundu. 2001 yılından beri yapılan bir uygulama. 2002'de kalede Rüştü Rençber vardı, teknik direktör ise Şenol Güneş'ti. Bu yıl da bizden 3 aday var. Orta sahada Hamit Altıntop ve Mehmet Aurelio var. Hamit'in rakipleri C.Ronaldo, Zanetti, Gerrard ve Schweinsteiger. Aurelio'nun ise Xavi, Tymoshchuk, Zyryanov ve Senna. Teknik direktör adayları arasında ise Fatih Terim var. Rakipleri Aragones, Ferguson, Advocaat ve Ketsbaia.

Benim 11'im

Kalede: Van der Sar (M.United ile Premier lig ve şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşadı)
Sağ bek: Anyukov (Uefa ve Süper Kupa'yı kazanan Zenit'in sağ beki)
Savunmanın Ortası: Puyol (Onun savunmada verdiği güvenle Barcelona bu sezon bol gollü galbiyetler alıyor. Aynı zamanda Avrupa Şampiyonu İspanya'nın belkemiği) ve Ferdinand (M.United ile Premier Lig ve Şampiyonlar ligi Şampiyonluğu)
Sol bek: Evra (Van der Sar ve Ferdinand ile aynı sebepten)

Sağ kanat: C.Ronaldo (söylenecek birşey yok)
Önlibero: Tymoshchuk (Zenit'in beyni)
Hücuma dönük ortasaha: Fabregas (Arsenal ve İspanya'nın altın çocuğu)
Sol kanat: Ribery (Ferrari'siz bir takım zaten düşünemem)

Forvet: Messi (Arjantin milli takımıyla Olimpiyat altın madalyası ve Barcelona'da yarattığı harikalar) ve Del Piero (Efsane yeniden doğdu)

Teknik Direktör: Fatih Terim (tamamen duygusal)

C. RONALDO'NUN YENİ AŞKI


50 yaşındaki milyarder John Haynes ile evli olan 23 yaşındaki Alyona Haynes, Ronaldo'nun yeni aşkı. Portekizli bir süredir hatunun cep telefonuna mesajlar yolluyormuş ve boynuzu yiyen John bu mesajları görmüş. Çılgına dönen milyarder ikisine de ağır sallamış. Mesajlar için "7 yaşındaki biri tarafından yazılmış gibi" demiş. İster 7 ister 70 yaşında olsun, tasvip etmesek de sevgili John amca eşin işi pişirmiş Bay Ballon D'or'la, yapacak birşey yok. Sen gidip 23 yaşında Ukraynalı bir güzelle evli olacaksın, hatuna paraları akıtacaksın ama başka konularda (öyle tahmin ediyorum) yeterli olamayacaksın sonra da sadakat bekleyeceksin. Olmaz olmaaazzz! Hem bu Cristiano'nun eli oldukça uzun son dönemde, adam için ayaklı bir seks makinesi diyorlar. Bakın o el kimlere kadar uzanmış!

Hollyoaks'un yıldızı Gemma Atkinson


İtalyan model Letizia Filippi


İspanyol model Nereida Gallardo