9 Mart 2009 Pazartesi

FA CUP'TA ÇEYREK FİNALDEYİZ

Burnley'i 3-0'la geçen Arsenal FA Cup'ta çeyrek finalde. Takımın 2. golünü Eduardo sihirli bir dokunuşla attı. Yumuşacık bir vole Eduardo'dan, sol ayağının topuğuna yakın kısmıyla ağlara bıraktı meşin yuvarlağı. Sert vursa tribüne gidebilirdi ama adeta topun havada süzülerek ağlarla buluşmasını sağladı. Golün Birmingham kasabı Martin Taylor'ın kırdığı sol bilekten gelmesi de ayrı bir güzel oldu. Böyle goller kafasıyla ayağını senkronlayabilen, beynin tamamiyle ayaklara hükmettiği futbolculardan gelir. Arsenal'de Bergkamp'tan izlerdik böyle golleri. Yeni Bergkamp'ımız Eduardo'dur bundan böyle. Gallas'tan 10 numarayı da alırsa tam olur. Roma maçında bol şans!

2 yorum:

Genç Arsenal dedi ki...

kafamı karıştıran olay şu. bu kadar yetenekli bir adam 26 yaşına kadar nerdeydi. nasıl zagreb gibi bir takımda oynuyordu. yoksa arsenal aldığı sıradan adamları yıldız yapmada çok mu başarılı

alperensaylar dedi ki...

hakikaten 10 numarayı hayatta vereceğim son adam gallas'tır. zaten anlam bir stoperin 10 numara giymesini. sanırım popescu'de lecce'ye gittiğinde 10 numara giymişti. bilen var mı?