20 Nisan 2009 Pazartesi

FERGUSON ÇILDIRDI

Sir Alex Ferguson'un M.United'ın mücadele ettiği mevcut 5 kupayı da kazanma hedefi dün sona erdi. FA Cup'ta Everton'a penaltılar sonunda yenilerek elendiler. Ancak Ferguson aslında kazanan tarafın penaltılara kalmadan daha önce belli olabileceğini ve bunu başaran takımın da kendileri olabileceğini söylüyor. İkinci yarıda David Welbeck'in ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekleyen Ferguson hakem Mike Riley'nin kireçli noktayı göstermeye cesaret edemediğini belirtiyor.



Bunun sebebi ise Everton menajeri David Moyes'in maçtan önce yaptığı "Mike Riley'nin bu maça atanması beni hiç mutlu etmedi. Çünkü O'nun M.United taraftarı olduğuna dair birçok iddia var" açıklaması. Moyes'in memnuniyetsizliği 2002-2003 sezonunun son haftasına dayanıyor. Moyes'e göre Riley M.United lehine 78. dakikada haksız bir penaltı kararı vermiş ve penaltıyı gole çeviren Van Nistelrooy takımının maçı 2-1 kazanmasını sağlamıştı. Everton'ın aldığı bu yenilgiyle Uefa Kupası'na katılma umutları sona ermişti. İşte Ferguson da Riley'nin bu açıklamanın etkisi altında kaldığı için penaltıyı veremediğini iddia ediyor. Bu tür iddialar da bize hiç yabancı gelmiyor hani, Dünya'nın dört bir yanında birtakım değişik senaryolar yazılmış uygulanıyor anlayacağınız!

3 yorum:

liverpoolandkop dedi ki...

Ferguson bu pozisyona penaltı diyosa bence emekli olmasının zamanı gelmiş demektir

alessandro del piero dedi ki...

bu pozisyona penaltı değil diyecek adamın bence orda burda konuşup kendini rezil etmemesi gerekir.. ki zaten görüntüler öncesini yansıtmamış olayın ama burda dahi net bir itme olduğu görülebiliyor.. pozisyonu tam olarak veren bir videodan daha rahat anlaşılır her şey..

Adsız dedi ki...

bir pozisyona aglayana kadar biraz ciddiye alıp sahaya oyle surseydi takımını.iddaa kuponumu tek mactan yatırmıstır ve kupadan elenmistir. ilahi adalet:)