6 Mayıs 2009 Çarşamba

HUGH JACKMAN & RONALDO

Hollywood aktörleri fena halde futbola sarmaya başladı. Tom Cruise'u evvelki yıllarda Real Madrid tribünlerinde görürdük sık sık. Sonrasında Yüzüklerin Efendisi'nin Aragorn'u Viggo Mortensen'i San Lorenzo taraftarı olarak tribünde görmüştük. Ardından eşini kaybetmesinin üzerinden 1 hafta geçmemişti ki Mr. Schindler Liam Neeson karşımıza çıktı Liverpool tribünlerinde. Geçenlerde de son James Bond, Daniel Craig'e rastlamıştık Liverpool - Newcastle maçında. Ve son olarak Hugh Jackman'ı gördük. Corinthians antrenmanını ziyaret etmiş ve Ronaldo ile poz vererek son filmi "X-Men Origins: Wolverine"nin tanıtımını yapmış. Filmi 2 hafta önce izledim. Önceki X-Men serilerinin en vasatı bence. Ancak Hugh Jackman'ın son dönemde en sevdiğim aktörlerin başında geldiğini söylemeden geçmeyeyim. Deception'da canlandırdığı Wyatt Bose karakteriyle Wolverine'in kat be kat üstüne koyabildiğini göstermişti. Jackman'ın armağan ettiği tişörtün üzerinde "Ben Yok Edilemezim" gibi birşey yazıyor.

6 yorum:

tamchee dedi ki...

Hugh Jackman'ı Oscar ödül töreninde izlemişsindir umarım..!
Orada tek kelime ile harikaydı, rahatlıkla bir Broadway müzikalinde oynayabilir..!!
:)

PENNEARABIATA dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum. Tek kelimeyle harikaydı. Prestij filmindeki performansı da iyiydi. Futbol dünyasından nasıl Henry ile tanışmayı çok istiyorsam, sinema dünyasından da Hugh Jackman'dır o insan.

ACY dedi ki...

peki ali abi aktör hugh jackman ile sporcu ronaldo'nun fizikleri arasındaki fark nasıl =) bir terslik var gibi ama adi neyse =) ayrıca evet prestij'de kötü adam olmasına rağmen kendini christian bale'in önüne çıkarıp kendisini yaratıcı ve kendisinden daha iyi olan bir sihirbazı çocuğundan ayıran hırslı bir taklitçi olarak bile sevdirmiştir, harikadır, nerde oynasa izlenir..

SkyCaptain dedi ki...

Jackman'ı son dönemlerde ben de oldukça beğeniyorum. Deception'daki karakterinin yanı sıra Australia'daki Mr.Drover karakteri de oldukça başarılıydı...

alperensaylar dedi ki...

four four two ingiltere'de geçen ay viggo mortensen ile ilgili bir yazı vardı. adam hakikaten fanatik. 100.yıl kutlamaları için özel uçakla gitmiş arjantine.

Bahadır dedi ki...

ronaldo da tam pişmiş kelle :D