7 Mayıs 2009 Perşembe

RUS MAFYASI & HAKEM OVREBO

Rus mafyası ya da Abramovich'in Ovrebo ile ilgili tasarrufu ne olacak bunu merak ediyorum. Abramovich'in Şampiyonlar ligi şampiyonluğunu ne kadar istediğini biliyoruz. Geçen hafta Barcelona'da kumar masasında yatlarından birini kaybetmesinin(4 tane daha var gerçi) ardından bir de dün kupadan hakem nedeniyle(!) elenmelerinin ardından küplere binmiştir diye tahmin ediyorum. Chelsea'liler Ovrebo'ya dün geceden beri ateş püskürüyor. Vermediği penaltılardan dolayı maçın bitiş düdüğünün ardından Drogba ve Ballack başta olmak üzere tüm Chelsea'liler Norveçli hakemin üzerine yürüdü. Aslında yürümeyen bazı Chelsea'liler vardı, onlar da steward'lardı. Ovrebo'yı stadtan çıkartmak için büyük çaba sarfettiler. Yetkililer Ovrebo'nun başına birşey gelmesinden o kadar çok korkmuşlarki kaldığı oteli bile gece vakti değiştirmişler. Otelinin kapısında polisler beklemiş ve gizli bir şekilde ülke dışına çıkması sağlanmış. Ovrebo'yu ülkeyi terkederken görenlerin sayısı oldukça az. Oslo'daki evine vardıktan sonra rahatlamıştır Norveçli hakem, huzura ermiştir diye düşünüyordum ama e-mail yoluyla ölüm tehditleri almaya başlamış. Hatta facebook'ta bu sabah "Kill Tom Henning Ovrebo" adında grup bile açmışlar. Grubun sloganı ise "Kendimizi dün geceki hakemi bulup avlamaya adadık." Polisler şu anda ciddi şekilde güvenliğinden endişe duyuyorlar. Ne diyelim O'na kafayı takanların başında İngilizler'den çok Ruslar geliyor, bir süre evden dışarı adımını atmasa iyi eder.

7 yorum:

Oğuz Serdar dedi ki...

hicbir sey olmaz, komik olmasinlar.

ozdemirmusta dedi ki...

bşrkaç sene önce de camp nou'daki barca-chelsea macından sonra anders frisk tehdit manyagı yapılmış ve düdügü astırılmıştı.

venezia dedi ki...

anders frisk demişken malum olaylı roma-dynamo kiev maçı geldi aklıma,hüzünlendim bi an lakin hiç çıkmaz aklımdan o adamın başından süzülen kanlar.
ucuz yırttı norveçli,anders frisk komşusu ovrebo kadar şanslı değildi..

alengir dedi ki...

İngilizler sorunu hakemde arayacaklarına kendilerine baksınlar.10 kişi kalmış rakibinin bile üstüne gitmekten korkup,kendi seyircinin önünde defans yapıyorsan sonuçlarına da böyle katlanırsın...

çağrı dedi ki...

En fazla tehdit edilir,fazlası sıkar biraz...It needs balls you know:)

Frisk'i ise Mourinho taraftara hedef göstermişti.Frisk hakemliği bırakınca da korkaklıkla suçlamıştı.
Bu arada ne güzelmiş yahu Anders Frisk demek.Kaybedince anladık demek ki değerini.Anders Frisk Anders Frisk

ACY dedi ki...

drogba bana bu $ekilde baksin o maci ba$tan ba$latip yeniden oynatirim o gozler o parmak nedir ekran ba$inda korktum ovrebo'nun collinavari keli bile kurtaramaz onu..

Gala's dedi ki...

hakemliği bırakırken maçı katletti ve gitti. ama Man Utd maçında İspanyol hakem dahi olsa o kupayı alamayacak Barca.