5 Mayıs 2009 Salı

ŞAMPİYONLAR LİGİ SPİKERLERİ

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Arsenal - M.United maçını Ertem Şener anlatacak.
Yarın akşamki Chelsea - Barcelona maçında ise futbolseverlerle İlker Yasin birlikte olacak. Futbolseverlere şimdiden keyifli dakikalar diliyorum!!!

28 yorum:

Unknown dedi ki...

Kabus başladı desenize.

scugnizzi dedi ki...

benim en sevdiğim 3 spiker akın göksu, ümit aktan ve ercan taner'dir. ilk 2 tercihim için küfredenler olabilir :)

Mete ÖNBEY dedi ki...

Doğan Grubu nasıl oluyorda, bu iki adama katlanıyor, anlayamıyorum.

Beril dedi ki...

allah herkese sabır versin :)))

Cenky dedi ki...

Futbolda Ertem Şener ve İlker Yasin, Basketbolda Kaan Kural sanırım maçla alakası olmayan anlattıklarıyla efsane oldular. Onların anlattığı maçlar adeta korku filmi gibi oluyor, tüyler diken diken, sinirler keman teli,zoraki maç izliyoruz. Ah be Sevgili Okancı siz alsanız ne olurdu şu Şampiyonlar Ligi'ni ya da sen orada olsaydın, Okay Karacan'la.

ozdemirmusta dedi ki...

Haydaaa, hoppala paşam malkara keşan!! :)
Yine idare ediyorduk Gökhan Telkenar, Emre Tilev falan. İlker Yasin'e bulaşmadan bu seneyi atlatırız diyordum ama en kritik maçlarda ayıbını etti İlker! Uyanıklar aynı maçı da yazmamışlar kendilerine, ayrılmışlar.

Futbolseverler olarak Ertem Şener'in neler saçmalayabileceğini az çok kestirebiliyoruz, fakat İlker ne olacak?
Essien'le Malouda'yı banko karıştıracaktır maçı anlatırken. Barca da daha taze 6 yaptı, Messi hakkında hiç bir istatistik öğrenmeden onlarca kez ismini duyacağız sevgili duayenimizden..

Benim gibi en azından Ertem'den yırtayım diyenleriniz varsa "boşver beyaa özetini izlersin yarın" diyorum ve ekliyorum; Alın şarabınızı gidin Ahırkapı'ya bu gece! Hıdrellez şenlikleri var, Ertem mertem yok gümbür gümbür gırnata davul var ;)

scugnizzi dedi ki...

akın göksu ile ilgili ne düşünüyorsun ali abi?

Cem Kalay dedi ki...

Uğur önver yok şükredin :)))

Genç Arsenal dedi ki...

starın elindekilerden en iyisi gelmiş bizim maça. uğur önver ve emre tilevden korkuyordum. kötünün iyisine geldik en azından :)

ygtylmz dedi ki...

Ertem Şener bence iyi . En azından maçı eğlenceli anlatıyor . Maç kötü olsa bile söyledikleri bizi maça bağlıyor . İlker Yasin ise gerçekten emekli olsun gerçekten .

varol döken dedi ki...

evet ertem şener, ehven-i şer, ilker yasin beşer, uğur ünver şaşar...

sayın pennearabiata acaba voice over olarak siz mi anlatsanız webcam ya da telefon üstünden maçı:)

PENNEARABIATA dedi ki...

@ varol döken

iki post üstte duyuruyu yaptım ben zaten. Beklerim akşama.

varol döken dedi ki...

@pennearabiata
bu akşam hıdrellez şenlikleri var, yarın akşam buradayız ama benim dediğim, yazıyla değil sesli anlatımdı...

PENNEARABIATA dedi ki...

@ varol
sesli nasıl yapıcam? hakkaten varsa bir yöntemi başlatalım böyle bir uygulama!

erssre dedi ki...

olllleeeeeey ilker yasin! sonunda televizyonun sesini kısacağım için komşularımla barışacağım :)

ozdemirmusta dedi ki...

Bir sürü mühendis ve mühendis adayı okur vardır, çalıştırsınlar kafaları :)
Eğer böyle birşey başarılırsa büyük bir atılım olur, Ertem ve saz arkadaşları da tv karşısında portakal soyan babama maç anlatırlar artık =)
Bizim yurtta zehir gibi çocuklar var onlara bi sorayım ben en iyisi :)

@ Varol Döken
Kalabalıgı az olan bir yere gidiyor olsaydık sizinle tanışmak isterdim.. Ama olsun; Fasulyeyi koydum kaynasın, çağrın kaynanamı oynasın..;)

PENNEARABIATA dedi ki...

@itdurmaz

Ben de araştırayım, bu işi uygulamaya dökelim. Kendi medyamızı yaratalım artık şişştttttt!

varol döken dedi ki...

internet bağlantıları türk telekom dan değil de amerika. kore, japonya veya daha gelişmiş gigabyte alt yapılı ülkelerden gelseydi mümkün olurdu bu durum, internet üzerinde bir sürü çoklu ses paylaşım programı var, açar herkes bilgisayar ve tv yi aynı anda, tv'nin sesini kapatır, ali okancı'yı dinler ama türkiye'de hala 33.6 mpbs den bir adım ileri gitmiş teknoloji ile gol olduktan 1 dakika sonra gol diye bağırır, ertesi gün de blogu kapatırsın, yazık olur:)

@itdurmaz
her zaman hayat isterse deriz böyle şeyler için, dediğin gibi orası çok kalabalık olacak ama bir yerlerde elbet tek kalabalığın blog yazar ve okurlarından oluşacağı bir etkinlik yapacağız...

alperensaylar dedi ki...

@itdurmaz
essien ile malouda'yı geçtim, essien ile ballack veya lampard'ı da karıştırma ihtimali yüksek. en büyük korkum bojan krkic in oynaması olacak, çocuğu geçen seneki man utd. maçında afedersiniz piç etti nereli olduğunu anlayamadık. bi de henry oynarsa bu sefer hangi takımda 8 sene oynamış olacak? ajax, psv, az 67?

PENNEARABIATA dedi ki...

@scugnizzi

eskiden iyiydi! :)

scugnizzi dedi ki...

akın göksu'ya laf söyletmem :) tabii yıllardır ondan maç dinlemedim. star'daki 90'lı yıllardaki anlatımlarından söz ediyorum...

ozdemirmusta dedi ki...

@asaylar

Geçen sene ManU-Barca maçından sonra facebooktan Emre Tilev'e sağlam bir mesaj atmıştım maçı rezil ettiniz diye..
İlker Yasin'in müdürü olduğunu ve o anda düzeltme yapmasının mümkün olmadıgını fakat birkaç dakika sonra Henry ve Arsenal kelimeleriyle bir cümle kurdugundan bahsetmişti. Genel olarak tepkimi iyi yanıtlamış ve eleştri için de teşekkür etmişti.
Hatta Okay Karacan da htspor'da yazmıştı o facia 90 dakikanın üzerine. Ali Okancı o yazıyı bulabilirse bizimle paylaşmasını rica ediyorum..

Son olarak; Ertem Şener bizi duyuyorsa, ona benden bir kıyak!! "Pirlo'nun annesi ressam" , "Gattuso'nun babası güneyli bir balıkçı" serisine ekleme bir bilgi.. Ekşideki "Ertem'e yemlik entry kampanyası" gibi de degil hani,
%100 dogru bir bilgi!!

Ryan Giggs'in "Sierra Leone" vatandaşlığı var.. Hakkatten var, dogru :)

ACY dedi ki...

emre tilev anlatmasin da gerisi farketmez..emre tilevin anlatirken soyledigi sacma sapan seyler disinda ses tonu da oldukca irite edici kulak tirmalayici degil mi yahu, aklima cine 5 zamanindaki supersport gunleri geliyo of ki ne of..

arselife dedi ki...

maçı katleden süper ikili şu maçları ntvspor alsada kurtulsak

venezia dedi ki...

haydeeeeeeeee :)

ertem şener : evet sayın seyirciler bacary sagna'nın tam 23 kardeşi var,diğer taraftan park ji sung'un babası güney kore yer altı dünyasının en önemli isimlerinden :))

ilker yasin : hem penaltı hem gol...dündürmeyin drogba'yı ordan döndürmeyin,napalım abi sevçenko yok drogba'yı döndürmücez biz de :D

iki ayaklı şenkardeşler kıraathanesi fasıllarına hoşgeldiniz blog ahalisi.bu starın yaptığı da resmen ırzımıza geçmek yani eee ne demişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaz biz de :))

alperensaylar dedi ki...

@itdurmaz

berbatov ressammış:)

Houston dedi ki...

barça maçı için en fazla sabır dilenir =)

CaRtMaNtR dedi ki...

sezonun en önemli ve belkide en beklenen maçını ilker yasin sunacak. ferariye lpg taktırmak gibi bir şey bu.

bu nedenle o durumda marka değerini koruyan ferrari gibi uefada duruma el koysun maçı collina yada halit kıvanç anlatsın :D