8 Mayıs 2009 Cuma

YOK ARTIK LEBRON JAMES

Chelsea'liler kafayı yemiş olmalı. Tepkileri dinmeden devam ediyor. Uydurdukları komplo teorilerinin haddi hesabı yok. Son iddiaları da maçın başlamasından saatler önce UEFA'nın resmi sitesine 1-1'lik skorun koyulduğu yönünde. Hatta 3 ya da 4 Chelsea'li futbolcunun sarı kart göreceğini bile tahmin etmiş UEFA. Yok artık Lebron James diyorum, bilseydim UEFA'nın tahminine basardım paraları. Hakem Ovrebo'nun aldığı emirleri uyguladığı ve finalin iki İngiliz takımı arasında oynanmaması için büyük çaba sarfettiğini söylüyor İngilizler. Bu maçı yönettiği için 5000 dolar almış UEFA'dan. Kapısında polisler ve gazeteciler yatıyor adamın. 5000 dolar iyi para ama huzur diye birşey kalmadı. Gerçek mesleği olan psikologluğa devam etsin, çünkü yeşil sahalarda bundan sonra artık çocuklarının okul maçlarını yönetir.

11 yorum:

efess dedi ki...

tamam,tepkiler abartılı kabul ama ,bir de UEFA nın anlamsız tercihlerini de sorgulamak lazım.UEFA son sezonunu yaşayan hakemlere illa ki bir üst düzey maçla veda ediyor.normal şartlarda Obreva bu maçı yönetecek kalitede bir hakem diil.hakeme teşekkür edeceğim derken , herşeyi elinize yüzünüze bulaştırıyosunuz ondan sonra.noldu şimdi.adam ömür boyu bu maçla hatırlanacak.ne güzel !!!

memduh95 dedi ki...

£5,000 alıyor yönettiği maç başına. Tetikçilik yapması için epey bi çok bin vermeleri gerekir heralde.

aykan dedi ki...

adamın evi de pek güzelmiş.

ozdemirmusta dedi ki...

"Çocuğumu keserim" diye çıkmasın pencereden?! :)
Sen CL'de yarı final yönet ama bigün sonra bakkala ekmek almaya gideme, nasıl iştir bu!!

Oldu bitti artık rahat bıraksınlar adamı.. 2004 finalini de kariyerinin sonundaki Collina katlettiydi, hatırlarız az biraz.
Barthez'i attıydı bi de penaltı çektiydi daha maç başı sonra Valencia show!

yok artık leBron james dedi ki...

sıkı bir chealsea taraftarı olarak bende sunu söylemek isterim ki 5000 dolara gercekten bu stress cekilmez.chealsea lilerin yaptıgı cok ayıp.hakem hataları olabilir zaten bence burda en büyük hata uefa nın zaten.hakem yokmus gibi Ovrebo yu ataması.Ama dedim ya sıkı chealsea taraftarıyım.boynun altında kalsın ovrebo!!!:)
bu arada ali abi blogger ismimi kullandıgın icin teesüf ederim:)

Fuat dedi ki...

"Son iddiaları da maçın başlamasından saatler önce UEFA'nın resmi sitesine 1-1'lik skorun koyulduğu yönünde" bi arkadaşım maçdan 15 dakika önce uefa resmi sitesinde line up kısmından print screen alıp bana göndermişti. Hatta linki gönderdi sende ne açılıyor diye sonra deneme yapıyorlardır heralde sayfayı demiştik :)

PENNEARABIATA dedi ki...

@ fuat

varsa yollasana. Ben de canlı maç anlatımı için yarım saat öncesinde sayfaya girmiştim ama öyle birşey görmemiştim.

Fabio Luciano dedi ki...

ben demedim mi ali abi ben üst oynadım 2-3 gole bas maç 1-1 biter turu barca geçer diye:) inanmıyosan bak alttaki postlara:)

Fuat dedi ki...

Şimdi ofisteyim akşam evdeki bilgisayardan resmi göndereyim size. Maç kadrosunda Henry de görünüyordu hatta...

efess dedi ki...

ben bu maça,"penaltı olur" oynamıstım.3.40 veriyodu.
ne diyim sana ben Ovrebo :))))

venezia dedi ki...

''futbol paranoyası ve nordikler'' bugünden itibaren tüm satış noktalarında..

yazar: herhangi bir blues taraftarı..