30 Haziran 2009 Salı

FERGUSON'UN YENİ RONALDO'SU

Antonio Valencia yaklaşık 29 milyon dolar karşılığında Wigan'dan M.United'ın renklerine katıldı. Ekvador'un yetiştirdiği en yetenekli isimlerin başında geliyor. 2 sezondur Wigan formasıyla Premier Lig'de pişti. Ve Ferguson artık kıvama geldiğini düşünüyor. Hızı ve top hakimiyeti sayesinde Ferguson'un yeni kanat bindirmelerinde kullanacağı isim olacak. Bir Ronaldo kadar faydalı olur mu United'a? Mutlaka yararları olacaktır ama Portekizli kadar olabileceğini sanmıyorum.

8 yorum:

İlker Yılmaz dedi ki...

Ekvador milli takımını çok beğenirim. Valencia kendini ispatladı gitti. rubin kazan da oynayan naboa, man. city'li caicedo, getafe'li guerron diğer göze batanlar. caicedo'yu ingilizler kaptı geçen sene. psv'li edison mendez'de şu fenerbahçe'ye ilaç olur. carlos tenorio'da tam anadolu kulüplerimize göre.

gica dedi ki...

ronaldo'nun sağladığı kadar katkı sağlamasına gerek yok zaten. united ronaldo'nun gidişiyle farklı bi sistemle oynayacak kesinlikle. aslında united bu sene tam anlamıyla bir kanat oyuncusuyla da oynamadı bence. neredeyse tüm maçları izlemiş biri olarak diyebilirim ki ronaldo bu sezon ve geçen sezon santrafor gibi oynadı. açıkcası ona olan hayranlığımın adam geçmeleriyle, ve asistleriyle başladığı için bu durum biraz hayalkırıklığı yaratıyordu bende. benzema veya gelecek forvetle birlikte united ronaldo ekseninden çok daha iyi bir takım gibi oynamaya başlayacak ve bi united taraftarı olarak bu çok heyecanlandırıyor beni. keşke ronaldo kalsaydı, gitmesine rağmen hala en sevdiğim oyuncu kendisi, o ayrı.

sukullaci dedi ki...

bence ronaldo dan daha faydalı olur. ronaldo gibi bir adama nasıl şunu yap böyle yap diye taktik verebilirsiniz ki. bu transferle ferguson kafasındaki oyunu sahaya %100 yansıtacaktır. ronaldo kadar her an skoru değiştirebilecek bi oyuncu olmasada valencia manchester ı daha iyi bir TAKIM yapar.

alperensaylar dedi ki...

valencia'yı bilmem ama nani'nin ronaldo'nun yerini alma ihtimali daha fazla gözüküyor.

Gilberto dedi ki...

steve bruce'dan sonra valencia'nın a gidişiyle bize championship yolları gözükür artık

bthn_17 dedi ki...

bencede ronaldodan daha yararlı olur çünkü ronaldo bencil bi oyuncu pas vermeyi çok sevmio ben zaten ronaldonun kakayla uyuşcanı pek sanmıorum real madrid hata yaptı ya sadece kakayı alcaktı yada sadece ronaldoyu ikiside aynı takımda pek ii oynamaz

MFF dedi ki...

imza atılan yer fergusonun emlakçı yazıhanesi gibi geldi bana :)

mondo trasho dedi ki...

ordulu bruno'yu almış sandım manu:)
hık demiş bruno'nun burnundan düşmüş.