1 Temmuz 2009 Çarşamba

KARIM BENZEMA REAL MADRİD'DE

35 milyon euro karşılığında Perez'in Kaka, Ronaldo ve Albiol'den sonra 4. transferi oldu. Resmi açıklamayı bugün yarın yaparlar. Heyecan verici, kağıt üstünde çıkın kafanıza göre takılın deseler her maçı alabilecek kapasitede duran bir kadro. Ama Pellegrini'nin işi zor olacak. Yepyeni bir kadro, uyum sorunu ne kadar yaşarlar bilemiyorum ama takımın ağası Raul'un yeni düzenle ilgili bir çift lafı olacaktır Pellegrini'ye. Kadro aşağıdaki gibi mi olur, artık bu da Pellegrini'nin güzel bir sorunu olarak bir köşede dursun.

Casillas
Ramos, Albiol, Pepe, Marcelo
Lassana
Ronaldo, Kaka, Robben
Raul, Benzema

ya da

Casillas
Ramos, Albiol, Pepe, Marcelo
Lassana, Gago
Ronaldo, Kaka, Benzema
Raul

David Villa-Barcelona flörtü ne durumda peki? İspanyol gazetelerinin bir toparlamasını yaparsak eğer, sportif direktör Txiki Begiristain yanına futbol direktörü Raul Sanllehi'yi alıp kuzey İspanya'daki Asturias'a çıkarma yapmış. Villa'nın tatilini geçirdiği evine 10 dakika mesafadeki bir restoranda menajer Jose Luis Tamargo ile buluşmuşlar. Bir süre sonra Villa da onlara katılmış. Hem Barcelona hem de Real Madrid'le kişisel anlaşması bulunan Villa yıllık 5.5 milyon euro net istemiş. Tarafların anlaşmaya vardığı sadece sözleşmenin 4 ya da 5 yıl olması konusunda nokta koyamadıkları söyleniyor. Benzema'nın transferiyle Perez, Villa defterini kapattı zaten. Şimdi top Valencia Başkanı Manuel Llorente'de. Menajer Tamargo, Başkan Llorente'yi Barcelona'nın 40 milyon euro'luk teklifine ikna edebilirse Villa gelecek sezon Katalanların formasını giyecek aksi halde yine Valencia'da olacak.

12 yorum:

Sade dedi ki...

Jorge Valdano: Uğraşıyoruz, herşey olabilir falan demişti. Transfer bittiyse, Real Madrid gerçekten heyecan uyandıracak önümüzdeki sezon!

sunshine dedi ki...

Benzamayı hiç sevmem isabet olmuş real madride gitmesi o yüzden.Bu arada ikinci kadroda gagonun olması çok dikkat çekici,Real madrid gibi bir takımın gago gibi orta seviye bir oyuncuyla ne işi olabilir anlamıyorum.Barcelonanın orta sahasıyla karşılaştırdığımda gene barcelona ağır basacak gibi duruyor.

Free Siyaset dedi ki...

Herşey tamam da şu Marcelo olmuyor yakışmıyor Real e...

bjkmad dedi ki...

madrid'in hala doğru transferler yaptığını düşünmüyorum.
xavi-iniesta-toure üçlüsüne kafa tutabilecek bir ortasaha hamlesi göremedik henüz.
benim anlamadığım madrid'in asıl sorunu defans ortasahada değil midir.neden hala golcü-hücumcu alıyor bu adam anlaşmış değilim.illa ki bi bildikleri vardır dicem ama sanmıyorum.daha çok a.yıldızım gibi şov meraklısı bu adam sanırım.bu kafayla madrid, geçen senedeki faciaları yaşamaya devam edecek.

OKOROKWO dedi ki...

Mecburlar boyle transferlerı yapmak zorundalar yoksa uzun sure barcelonanın golgesınde kalamaya mahkumlar.Ama su bı gercekkı bu sene ızlenecek ılk lıg ıspanya la lıga ıngıltere premıer lıgının populerıtesınde bıraz dusus oldugunu dusunuyorum.Artık arkadaslarla yaptıgımız futbol konusmalarında turkıyeden cok ıspanyada bu sene ne olur dıye konusup heyecanla la lıganın baslamasını beklıyoruz.

armgn dedi ki...

Benzema ve Raul pek kulağa hoş gelen bir ikili olmadı bence. Daha spektaküler bir forvet olmalıydı Real'in transferi. Arkaya bakıyorsun Kaka ve Ronaldo var ok. Bana göre Real Madrid'in forvet ikilisi Avrupa'da en iyi beşe giremez.

BuRaK dedi ki...

yalnız bu realin 4. değil 5. transferi. albiol kaka ronaldo benzema bir de negredo var. negredo real altyapısından çıkma bir santrafor. 1-2 sene sağda solda kiralık olarak sürttü sonra geri geldi. çok iyi bir adam 1.87 civarında tam target striker. eğer şans verirlerse çok iş yapar bence. ama real kendi çıkardığı adamları kullanamıyor son yıllarda. negredo granero mata daha başkaları

Koray Gök dedi ki...

bence raul bu takıma agır kalır artık,takıma ''abilik'' yapma zamanı geldi raul'un :)

casillas

ramos albiol pepe marcelo

guti lass

ronaldo kaka robben

benzema

bu diziliş en mantıklı diziliş gibi gözüküyor,ronaldo geldi diye robben i yemeyelim hemen :)

beera dedi ki...

abi başlığı yazıldığı gibi okuduğumuzda "karım" benzema oluyor :)

Geçen sene S.Ettienne taraftarları Benzema aleynine gaylik ile ilgili bir çok tezahurat yapmışlardı.

Bu başlığı atman sadece tesadüf değil mi :)

PENNEARABIATA dedi ki...

@beera
gaylik tezahüratı yapıldığını bilmiyordum.

Ice-Man dedi ki...

ortasahadaki hücumcuları ileridekilerden daha fazla ve bence hala "süper" bir golcüleri yok.Eto'o Torres,Villa gibi.

dinipro dedi ki...

Takıma forvet doldurmaları bi yana bence Albiol bile yanlış transfer . Real'in seneye sürekli bastıran ve rakip sahada oynayan bi takım olacağını düşünürsek, Albiol ağır kalır ve tüm sezonu La Liga forvetlerini arkadan kovalamakla geçirir . Orta sahaya Xabi veya Arsenalli Abu Diaby gibi biri şart . Higaun'e yazık olacak . Çok iyi bi çıkış yakalamıştı .

Lyon da Benzema'dan sonra Gignac bi bomba patlatır artık .



casillas

-S.Ramos-Pepe-Albiol-Marcelo-

-Cristiano-Lass-Xabi-Robben-

-Kaka--Higuain(Benzema)--