13 Ağustos 2009 Perşembe

KİM BUNLAR?

Aguero'nun şaşkınlıkla izlediği bu sarmaş dolaş ikili kim? Cevabı basit ve güzel. Arjantin'in Rusya karşısında attığı 3. gol sonrası Datolo attığı golün sevincini Maradona ile paylaşıyor. Ama ne paylaşma, damat Aguero bile kıskançlıkla izliyor bu anı. İkili yaklaşık 15 saniye sarılıp yuvarlanıyorlar saha kenarında. Bu Maradona'nın oyuncularıyla kurduğu iyi iletişimin, oyuncularının onu ne kadar sevdiklerinin ve efsanenin ne kadar hırslı olduğunun güzel bir kanıtı.

6 yorum:

Ali Ersoy Pembe dedi ki...

Daha oncesinde boca juniors'dayken ruzgar'in oglu caniggia ile dudaktan opusurkenki fotolarindan sonra bu pek acmamis olsa gerek d10s'u:)

alperi dedi ki...

Kendi efsaneleştiği takımdan bir Arjantinlinin çıkıp milli takımda gol atması gerçekten sevinçten coşturmuş olmalı,haksız da sayılmaz :)

venezia dedi ki...

tabi tabi burda hırslı olacağına 2500 metre rakımda fark yemeden hırsını koysaydı ya ortaya,eften püften bahanelerin arkasına da sığınmazdı !

arjantin-brezilya rekabetinde her zaman tangocuların tarafında olan biri olarak 'o maç' içimde bir yaradır her daim !!

varol döken dedi ki...

dutchman da öbür tarafından bakmış ali ve ben sanırım biraz o tarafındayım... ayrımcıdır maradona bugün sarıldığını yarın bıçaklar... arjantin ile ancak swazilanda kadar gider orada büyük başkan mutakuka ile (attım:) 1000 bakirenin arasından kendine kadın seçer...

PENNEARABIATA dedi ki...

@ varol döken

dutchman'in yazısını okuyamadım ama bana bu sefer gerçekten çok samimi çok içten geldi hareketleri. bakire konusundaysa haklısın :)

Murat1905 dedi ki...

Gitti kayınpederin sırtı, eve gidince bana masaj yaptırtır yine diyordur Aguero :D