28 Eylül 2009 Pazartesi

RAMON'UN KİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM

Aceto'ya sık sık yorum yapan, bu blogu da takip edenlerden biridir Ramon. Blog dünyasında bir mittir. Kim bu adam acaba diye merak ettiğimiz kişidir? Anlamadığı bir dilde yazılan blogları takip edip İspanyolca yorum yapan, futbolu bu kadar yakından izleyen Ramon kim olabilirdi?! En nihayetinde öğrenmeyi başardık. Meğersem Barcelona Buz Hokeyi takımı antrenörüymüş. Anadolu Ajansı muhabiri, Ankara'da devam eden Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Ramon'u yakalamış ve bir röportaj gerçekleştirmiş. Röportajın futbolla ilgili kısmını aşağıda aynen aktarıyorum. Türk futbolu hakkında böyle(!) tespitler yapabilen birinin bizim Ramon'dan başkası olduğuna inanmıyorum...
"Ankara'da gerçekleştirilen Avrupa Kulüp Şampiyonları Kupası (Continantal Cup) grup elemelerini ilk sırada tamamlayan Barcelona Buz Hokeyi takımının antrenörü Ramon Baron, İspanya'da en fazla tanınan Türk takımının Galatasaray olduğunu söyledi. Ramon Baron, İspanya'da en çok tanınan ikinci takımın Fenerbahçe, üçüncü takımın ise Beşiktaş olduğunu söyledi. Ramon Baron, Galatasaray'ın, Süper Kupa finalinde Real Madrid'i yenmesi nedeniyle İspanya'da en çok tanınan Türk takımı olduğunu kaydetti. Galatasaray teknik direktörü Rijkaard'ın, İspanya'da iyi işler yaptığını ve Barcelona'da çalıştığı dönemde çok sevildiğini belirterek, "Rijkaard İspanya'da çok güzel işler yaptı, başarılı oldu, ama bu geride kaldı. Rijkaard, şu anda İspanya'da o kadar takip edilmiyor. Çünkü, İspanya'da önce İspanya ligi, sonra İtalya ligi takip edilir" diye konuştu."

13 yorum:

feetdeep dedi ki...

ancak acetoya yorum yazan ramon sanırım Real madrid taraftarıydı Barcelona değil.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ feetdeep

tamam işte bu da real madridli. bakma barcelona buz hokey takımını çalıştırmasına, maksat katalanların içine sızmak :)

sayerlack dedi ki...

feetdeep fena yakalamış:)

BT dedi ki...

Ramon aradı biraz önce
arkamdan konuşmasın dedi
Madrid'e gelirse kim olduğumu öğrenir dedi.

PENNEARABIATA dedi ki...

@BT

Ne Madrid'i usta adam yemiş seni! Ankara'da diyorum. Yoksa AA muhabirini mi yedi?!

varol döken dedi ki...

ben mayıs ta roma ya gidip öğreneceğim bütün gerçeği...

gerçekler acıdır bazen de kanlı:)

BT dedi ki...

@varol döken
bak komşu blogda diyorum bunu: yalansın varol döken yalan

Adsız dedi ki...

abi atlamak olmasın da aceto ramon'un fotolarını da koymuştu bloga..

PENNEARABIATA dedi ki...

@ tarik

atlamak demeyelim buna. ama post için, sadece gerçek bir haberden türetilmiş, gırgır amaçlı bir yazı olduğunu belirtsem!

CaRtMaNtR dedi ki...

keşke ramonun kim olduğu öğrenildi tarzında bir fotomaç haberi altınada messi'nin imzası florenzo başkanın kasasında yazılsa :D

birde director's cut en sonunada türbülenti sarıp sarmalayan koyucu amca olaya dahil olsa :D

Adsız dedi ki...

@penne...

atlamak olmasın diye kendim için demiştim...

PENNEARABIATA dedi ki...

@ tarik

tamam ben de seni kastetmiştim zaten :) yani kendine haksızlık etme anlamında.

Taci YALÇIN dedi ki...

Valla Ramon'u herkes merak ediyor ama kim olduğu ortaya çıkarsa da bi anlamı kalmaz heralde ya. Gerçi BT abi bir oyun düzenleyebilir kim olduğunu bulmamız için. İpuçları vesairelerle dolu olan polisiye roman tadında :)