30 Eylül 2009 Çarşamba

RONALDO'YA BÜYÜ İŞLER Mİ?

Büyüye inanır mısınız? Ben inanırım. Ve her türlüsünden uzak durmaktır en büyük arzum. İspanya'da bugünlerde Malagalı 55 yaşındaki Jose “Pepe” Ruz adında büyücü konuşuluyor. Ruz denen bu büyücü Ronaldo'ya büyü yapmış, sonra da iyi bir halt etmiş gibi gidip Başkan Perez'i yazdığı mektupla uyarmış. "İsmini açıklayamayacağım biriyle bir anlaşma yaptım. Ronaldo çok ciddi bir sakatlık geçirecek. Ama ne zaman olacağını bilmiyorum. Ancak bu sezon oynadığından daha fazla süre sakat kalacağına sizi temin edebilirim" demiş. Büyü yapmasını isteyen kişinin de ünlü ve futbolcuları tanıyan biri olduğunu, kendisine de yüklü bir miktar para ödediğini söylemiş. Ronaldo şu ana kadar 5 maçta 7 gol attı. Acaba büyü işe yaramadı mı? Ya da biraz daha beklemek mi lazım acaba?! Peki büyüyü yaptıran kişi kim olabilir? Laporta? Ferguson? Ya da eski sevgililerinden biri?

7 yorum:

Rory Breaker dedi ki...

Paris Hilton derim ben.. Yüklü para vermiştir, e gece alemlerinden futbolcuların çoğunu da tanır... Ronaldo'ya da ayar olmuştu benden çok ayna karşısında zaman geçiriyor diye...Kesin o... :)

Unknown dedi ki...

realin -kalan ve giden -holandalıları olabilir :))

Nostradamus dedi ki...

Bugün sakatlandı büyü tuttu mu dersin :)

ebirinci61 dedi ki...

Büyü tuttu galiba...

haute_couture dedi ki...

bu akşam maçta sakatlanıp çıktı.. yoksa???

PENNEARABIATA dedi ki...

yoksa yoksa evet, tutuyor mu acaba? :) ciddi değil sanırım sakatlığı ama real madrid kulübü bugün yapılacak kontrollerin ardından net bilgi verecek.

ebirinci61 dedi ki...

biriside şu bizim yattara büyü yapsa, ters etki yaratsa ne güzel olurdu değil mi?