21 Ekim 2009 Çarşamba

DERBİNİN HAKEMİ BÜNYAMİN GEZER

9 yorum:

Pamukk dedi ki...

zaten fb yenerdi, bünyaminle zaten fb yener.

SirEvo dedi ki...

Ahmet Çakar diyordu Bünyamin Gezer olmalı diye. Olmuş. :)

Schumy dedi ki...

Sahadan çıkan oyuncuya zaman geçirmesin diye çıkması gereken yeri gösteren hakem Bünyamin Gezer. Bu hareketiyle hakemlikte çığır çatı bana göre. Kardeşim adam oyunu yavaşlatıyorsa çıkarken kartı verirsin, çıkacağı yeri gösterip oyuncunun üzerine oynamak senin işin değil.

Neyse sorun değil, o stadda 4 kırmızı verenler de görüldü. Ama bu maçı satacak hakem atayın deselerdi Oğuz Sarvan' dan sonra Bünyamin Gezer derdim, o da atamış zaten adamını. Haydi hayırlısı.

UzunPaslar dedi ki...

Cüneyt Çakır diyordum ama hayırlısı!

wonderkid dedi ki...

sert oyuna müsade eden bi hakem bu da fb nin işine yarar gibime geliyor?

non of your business dedi ki...

mahkeme suratı gibi adam ya. benim bildiğim Türk polisi sempatiktir sevecendir.Ama bu adam çok ürkütücü ve taktığı adama takıma kin beslemeye devam ediyor.bizim maçlara vermesinler de.

wolky dedi ki...

suratsız insan.

venezia dedi ki...

eceli gelen pennearabiata duvarına pislemiş anlaşılan :)

ya beyler galatasarayın fenerbahçeyi kadıköyde alt etmesi bir ütopya.artık iş futbolu ve sporu aştı psikolojiye dayandı.hakem,oğuz sarvan,sert oyun,hava durumu,ekonomik kriz,iklim değişikliği vs. hikaye...

heee peşinen söyliyeyim her iki takıma da eşit uzaklıkta duran bir bursasporluyum..

tofi dedi ki...

suratsız, ama kuddusi gibi eyyamcı diil bari.! genclerbirliği macında, kırmızı giyen tek oydu, aferin ona, tribünden yükselen "kırmızı giyeninin, anasını s......m" tezahuratına da 40 bin tl ceza verdiler ya, aferin federasyon!