20 Ekim 2009 Salı

NOU CAMP'TA GÖKDENİZ ATTI

"Nou Camp'ta Türk Gecesi" de olabilirdi postun başlığı. Gecenin en büyük sürprizi Rubin Kazan'dan. Barcelona'yı 2-1 ile yıktılar. Galibiyet golü Gökdeniz'den. "Sen gel bakıyım şöyle aşağıya doğru, çok havalanmıştın." dedi Barça'ya adeta. Liverpool, Arsenal, S. Liege duraklamalarda yiyip puan kaybedenler oldu. Interli Lucio, Rangerslı Lafferty ve McCulloch gecenin kendi kalesine gol atanları olarak takımlarının puan kaybetmesinde başrolü oynadılar. İddia ve fantezi adına çok talihsiz bir gece yaşıyorum, unutmak istiyorum.

Star TV'nin yetkililerine de buradan selamlarımı yolluyorum. Dizilerden aldıkları reytingin uğruna yılların en büyük alışkanlıklarından birine son verdiler. Maç yayınlamadılar yine. 15-16 yıldır salı ve çarşamba futbolseverlerin en büyük tutkusu olan, futbola doyduğumuz nadir gecelerin ardından kara kutunun değil bir kez daha internetin başına geçmek zorunda bıraktırdılar bizi. Allah'tan Beşiktaş oynuyor da şampiyonlar liginin müziğini duyabileceğiz. Ayıptır valla!

13 yorum:

sarkık libero dedi ki...

gururlandım valla.
yalnız kendi gibi bahisseverleri çok fena yaktı.

TA dedi ki...

terime attı golü. :)

koala dedi ki...

Gökdeniz'in bu golü, maçı yayınlamayanlara gitsin.

Minero dedi ki...

Star TV'den hazzetmiyorum ve onlara laflar hazırladım...

Arkhe dedi ki...

Dizi reytingi değil ki, D Smart.. Lanet olsun yaw..

dugenci dedi ki...

Bence olay tamamen kendi dijital paltformlarını sattırmaya yönelik bir çalışma...

Unknown dedi ki...

Merak ediyorum, o saatte Star Tv'de yayınlanan dizilerin izlenme oranı ne oldu? Sanırım bir rekor peşinde olduklarından ötürü yayınlamadılar bu maçı. Bu ülkede futbol değil mi, en çok izlenen organizasyon. Konu bir de Barcelona ve ona karşı oynayacak bir Türk futbolcusu olursa, izlemesen de o kanal açık kalır... Tabi bu olaydan sonra o dijital platform şimdilerde yok satmaya başlamıştır orası ayrı!!!

caveksk dedi ki...

gerçi ben barca maçını izleyebildim d-smart tan ama bu nasıl bir ayıptır yahu 8 maçın olduğu bir gecede canlı yayın yapmayıp bu kadar insanı bu resitalden mahrum bırakmak.gereksiz dizilere kurban oluyoruz o onu öptü bu bunu elledi boş işler bunlar.bize daha fazla spor kanalı lazım.

Pamukk dedi ki...

inadına dsmarta hayır

sayerlack dedi ki...

Uefanın açık kanallarda iki maç yayınlama zorunluluğuna ne oldu.Bu konuda bilgisi olan varmı?

PENNEARABIATA dedi ki...

doğan grubu 5 yıllığına şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi yayınları için 135 milyon euro ödedi. türk takımlarının açık kanaldan yayınlanan tek bir maçından da 3 milyon euro gelir elde ediyorlar. şu açık kanal mevzusunun detayını bilmiyorum ama dsmartın açık kanalı olan (yani digiturkle kıyaslarsak ligtv gibi olmayan) futbolsmart'tan barcelona maçını yayınlamışlar. demekki kurala uymuş oluyorlar bu şekilde.

Gala's dedi ki...

Starı severdim ama bu doğan aldıktan sonra bozuldu. Umarım bir an önce eski geleneğine döner.

liverpoolandkop dedi ki...

Kim ne derse desin ben Futbol Smart kanalının yayınına bayılıyorum. Sabit bir maç seçerek (dün Barca-Rubin maçıydı bu) onu yayınlıyorlar ama gecenin diğer maçlarından hangisinde gol olursa anında o maça bağlanıp tüm golleri canlı olarak izlettiriyorlar. Eskiden Star'da ki gibi 21:45'de ki ana maç bitsin, sonra o grubun diğer maçının bant yayını bitsin de saat 02:00'de gecenin tüm gollerinin özetini izleyelim derdi kalmadı. Hele 21:45'deki maç bizim takımlardan birinin maçıysa onun maç sonu röportajları, tartışmalı pozisyonları falan derken özetler saat 03:00'ü buluyordu.