20 Ekim 2009 Salı

RONALDO'YU PERULULAR KURTARACAK

Geçenlerde Ronaldo'ya büyü yapıldığı ve bu yüzden uzun süre sahalardan uzak kalacağı yönünde iddialar olduğunu yazmıştım. Marsilya maçında sakatlanması ve bu yüzden Sevilla maçında oynamaması, sonrasında Portekiz milli takımında Macaristan maçının ilk yarısında yine sakatlanarak oyundan çıkması ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasının ardından bu iddiaların gerçek olabileceğine dair inancım da artmaya başlamıştı. Bu büyü işine inanan sadece ben değilmişim en azından şimdi bunu öğrendim. Dünyanın diğer ucunda taa Peru'da da buna inanan ve bozmak isteyenler var.

Perulu birkaç din adamı başkent Lima'daki İspanya Büyükelçiliği'nin önünde toplanmış. Ellerinde Ronaldo'nun Marsilya maçında sakatlandığı pozisyonun posterini tutuyorlar. Artık reklam mı yapıyorlar bilmiyorum ama sözüm ona kendilerini büyü yapılan insanları kurtarmaya adamışlar. Ronaldo ve Messi gibi futbolcuların da kötü niyetli insanlar tarafından sürekli rahatsız edildiğine inanıyorlar ve onları kurtarmak için gerekli duaları yaptıklarını söylüyorlar. Hatta içlerinden bir tanesi ağlıyor ve bir yandan da şöyle bağırıyor; "Defol Şeytan! Ronaldo sen en iyisin! Şeytana yenilme!"

Doktorlar Ronaldo'nun kasım ayı ortasında oynanacak dünya kupası play-off maçlarına yetişebileceğini söylüyor. Yani bilimin öngördüğü bu. Ama Real Madrid ve Ronaldo hayranları bir yandan da büyücülerin dualarının kabul olmasını umsalar iyi ederler. Olmadı benim bildiğim iyi bir muskacı var, bir ayetel kürsi yazdırırız birşeyciği kalmaz evelallah!

1 yorum:

raul dedi ki...

yaw kadıköy'de bir ara eşek dili muhabbeti vardı. o zman stat müdürü birilerine okutuyordu bizim stadı.onları devreye soksunlar hallederler 1-2 haftaya:))