20 Ekim 2009 Salı

VEYSEL & NECATİ

"Oha o da ne! N'oluyor?!"
Antalyaspor-Diyarbakırspor maçının özetini izlerken bir anda ağzımdan otomatikman fırlayan kelimeler..

Benim gibi birçok insanın da dudaklarından buna benzer kelimelerin döküldüğüne inanıyorum. Hareket kasıtlı mıdır, yoksa bir anlık refleks midir bilemem ama gördüklerimin ne olduğuna eminim. Kimseyi de karalama gibi bir niyetim yok. Dokunduğu iddia edilen Veysel Cihan bu yönde haber yapanların kendisini karalama niyetinde olduğunu söylüyormuş çünkü. Veyselcim, şimdi durup dururken kim seni niye karalamaya çalışsın ki anlamadım...

Ya dokunulduğu iddia edilen Necati Ateş'in açıklamasına ne demeli; "Maçtan sonra kusura bakmayın, ayıp bir şey olacak ama gol attıktan sonra gidip adamın kucağına atlıyor, kucağına mı almış oluyor? İnsan nereye düşünürse, nereye götürürse lafı oraya gider. Ne görmek isterse göz onu görür. Görüntülerle de oynanmış diye düşünüyorum. Orda öyle bir şey yok yani. Temas olsa ben hissederim. Öyle bir şey olsa ben iterim. İnsan bunu anlamaz mı? İnsanı lekelemek adına haberler yapılmış. Nouma geldi tombala çekti, kimse yazmadı."

Bence bir an evvel kapatsınlar bu mevzuyu. Üzerine açıklama falan da yapmasınlar. Daha da komik oluyor çünkü. Olabilir insanlık hali. Hani futbolcu istemez ama bir anda hakim olamaz eli refleksle topa gider sonra da kart görür ya, buna da öyle bir şey diyelim, sarı kart gösterip geçelim...

7 yorum:

voodoo girl dedi ki...

olayın ne kadar saçma olduğunu geçtim, necati'nin "nouma geldi tombala çekti, kimse yazmadı" lafına takıldım. kafası güzeldi herhalde necati'nin nouma o olay yüzünden takımdan kovulduğunda.

Lord Ricko Joel dedi ki...

öyle bir avuçlama meydana gelmiş ki taraflar bilinçlerini kaybetmişler:)

saLsa dedi ki...

@ Lord Ricko Joel

Süper yorum. :)

non of your business dedi ki...

"nouma geldi tombala çekti, kimse yazmadı" demiş. adamı afaroz ettik. ahlaksızlık diye Türkiye'den kovduk. Ahlak bekçicisi federasyonumuzda 6 ay ceza vermişti.
Necati başka bi dünyada yaşıyor heralde.
veysel'de iyi kavramış bu arada:) necati'nin de halinden memnun bir hali var gibi :)

mell dedi ki...

muhtemelen, veysel kendininkine ceki düzen verecekti, o arada kötü bir görüntü oluştu. iyimser olayım biraz

abbot kinney dedi ki...

yukaridaki arkadaslara katiliyorum ne sacma bir aciklamadir nouma kiyasi. oncelikle uslup ne kadar cirkin, bu adam ispanya'dan yeni dondu. sonra nouma olayi turkiye spor gundemini uzun sure mesgul etti ve bence besiktas tarihindeki simge yabancilarindan bir tanesi ve o donemin en populer futbolcularindan pascal nouma afaroz edildi ki ben bir fenerbahce taraftari olarak bunu soyleyebilirim. artik dusunup konusmasi lazim bu tecrubedeki sporcularin. yada artik dusunup konusanini yetistirmeye baslamaliyiz.

TA dedi ki...

medyanın saçmalıkları gündeme getirmesi buda.bu medyadan herşey beklenir.aczmendiler nerde şimdi.