18 Kasım 2009 Çarşamba

BİR KADIN BİR ERKEK

Türk televizyonlarında yayınlanan en iyi dizilerden biri, öncelikle bunu belirteyim. Videoları zaten aylardır birçok ortamda dolanıyor. Mutlaka bir şekilde rastlamışsınızdır onlara. Demet Evgar ve Emre Karayel kadın-erkek ilişkilerini harika canlandırıyor. Demet Evgar'ın mimik ve jestleri bir mükemmel. Emre Karayel de rolünün hakkını falzasıyla veriyor. Hele evliyseniz onların dilinden çok daha iyi anlıyor ve kendinizden de birşeyler buluyorsunuz mutlaka. Eşimle müptelası olduk diyebiliriz. Her gece bugün bizimkiler var mı acaba oluyoruz. Herşeyden önce çok doğallar, bu yüzden bazen ipin ucu da kaçmıyor değil hani. Özellikle Demet Evgar'ın ev ortamı rahatlığını kamera karşısında hiç çekinmeden sergilemesi gözlerden kaçmıyor. Dizi zaten bu yüzden gece geç saatlerde yayınlanıyor. Dün yeni bölümü gösterildi. Demet Evgar 2 aylık hamileydi. Bir kadının hamileyken nasıl bir ruh halinde olabileceğini, neler yapabileceğini, erkeğin de ona karşı nasıl davranması ya da davranmaması gerektiğini çok güzel ortaya koydular. Eşimle gülmekten yarıldık diyebilirim. Ama finişi çok daha sağlam oldu. Resmen sizi hep güldürecek değiliz ya ağlatmayı da iyi biliriz dediler. Demet Evgar ve Emre Karayel ikilisini tebrik ediyorum. Bu proje için onları tercih edenler de gerçekten çok doğru bir iş yapmış.

9 yorum:

Dobrowski dedi ki...

bana da kız arkadaşım söylemişti böyle bi dizi var diye. çok iyi özellikle demet evgar oyunculuğu dediğiniz gibi rahat tavırları çok iyi oynuyor. ilişkilerin aynası adeta ve çok eğlenceli.

erbo dedi ki...

Son yıllarda Türkiye'da yapılan en iyi işlerden biri. Demet Evgar'a aşık oldum dizi de, o ayrı. Resmen evlendin mi göyle biriyle evleneceksin dedirtiyor insana :)

yusufgs dedi ki...

Aslinda dizinin orjinali Canadada yapilmiş galiba.Baya bı ülkedede denendı ve tuttu hata bura Bulgarıstanda bile baya bı ızlenmişti

SirEvo dedi ki...

İlk sezon paket halinde duruyor HDD'lerden birinde. Fırsatım olmadı ki başlıyayım. Şu "şişme" muhabbeti iyiydi ama. :D

SirEvo dedi ki...

Orjinali Fransız. Orjinali de dahil olmak üzere her ülkede Bir Erkek Bir Kadın olarak yayınlanan dizi bizde Bir Kadın Bir Erkek, ilginç. :D
Not Beyaz Show'dan. 2 veya 3 hafta önceki programa katılmışlardı.

Schumy dedi ki...

Keşke spoiler vermeden önce haber verseydin Ali Abi.

Mükemmel dizi, ilk sezon bitti ikinci sezon da yavaö yavaş izliyorum. Gerçekten mükemmel :)

moist dedi ki...

kanal adı vermek problem olur mu bilemiyorum ama turkmax'da mıydı bu dizi?

Mr.Eko dedi ki...

Ben Demet Evgar'ı Kazan'ın arkasında gördüm, tam seni seviyorum diyecektim..O gözlerden korktum evet..

arnawut dedi ki...

@moist
aynen o kanalda.