17 Kasım 2009 Salı

GERÇEK TARAFTAR ŞEFİK AKKURT

Fotoğraftaki bizim Şefik ağabey. Liverpool'da yaşıyor. Hasta bir Adana Demirspor taraftarı. Adanalılar iyi tanır. Blogda birkaç kez onun fotoğraflarına yer vermiştim eskiden. Şefik ağabey bizim milli takımlar olsun, kulüp takımlarımız olsun İngiltere'ye adım attıklarında mutlaka maçlarına gider. Adana Demirspor atkısını açtığı stat Doncaster'ın Keepmoat stadyumu. Maçsa bundan yaklaşık 2.5 yıl önce İngiltere ile Türkiye arasında oynanan U19 dostluk maçı. İngiltere 1-0 kazanmıştı. Bugün de evine 2 saatlik uzaklıktaki Scunthorpe'a gitti. İngiltere ile Türkiye U19 milli takımları arasında yine dostluk maçı oynanıyor şu saatlerde. 80 bin kişilik Scunthorpe'un 10 bin kişilik Glanford Stadı'nda oynanıyor karşılaşma. Giriş ücretsiz, öğle saatlerinde 5 bin kişi edit: yer ayırtmış, maç saatinde tribünlerin tamamen dolu olması bekleniyor diyordu. Şefik ağabeyin en büyük sıkıntısı İngiltere statlarında ona dev bayrak açması için yer vermemeleri. Her seferinde sıkıntı yaşıyor. Bakalım bu sefer İngilizleri kandırabildi mi?

5 yorum:

darkblueinferno dedi ki...

Formadaki yazı herşeyi açıklar bence:)Bu mudur?Budur.Her zaman her yerde en büyük Şimşek.

kebabman dedi ki...

Yerde vardi ama kandiramadim :-(

Philia Network dedi ki...

Maça giriş bedava benim bildiğim kadarıyla. FA twitter'da öyle açıklamıştı..

PENNEARABIATA dedi ki...

evet ücretsizmiş, şefik ağabey notlarında belirtmiş bunu ama ben yanlış derlemişim. düzelttim.

kebabman dedi ki...

2007 deki macta cocuklar icin bilet fiyati 1 pound,yetiskinler icin ise 5 pounddu.Bu kez ucretsizdi ancak yinede bilet ayirma islemi icin OFIS GIDERI yada KIRTASIYE GIDERI diyebilecegimiz masraflar icin bilet basi 1 pound talep edildi.
Gorunuse gore ingiltere'de herkes twitter'e tasinmis. Merseyside Poliside bizi ve icraatlarimizi twitter'dan takip edin demeye basladi :-)