28 Aralık 2009 Pazartesi

İŞTE GÜZEL OYUN BU!

Fotoğraf iki açıdan çok güzel. Öncelikle sanatsal açıdan. Dikkatli bakıldığında Defoe'nin kafası yokmuş, taraftarlar kafasız bir bedene sarılıyorlarmış gibi gözüküyor. Futbol açısındansa aslında bu karelere Premier Lig'de çok fazla rastlasak da bir futbolcunun gol sevincini taraftarlarıyla bu şekilde yaşaması benim imrenerek baktığım anlardan biridir. Şu tutkulu Tottenham taraftarına baksanıza, bundan daha güzel bir yılbaşı hediyesi olabilir mi? Defoe sanki "Senin için burdayım, golü senin için attım" der gibi...

10 yorum:

thieu dedi ki...

fotoğrafın tam ortasında kalan lacivert bereli adamın yüzü messi'yi o kadar andırdı ki bana, babası deseler inanırım

DEŞİFRE dedi ki...

Aynısı Türkiye'de olsa? :)

HaCiTo dedi ki...

Ali abi, sen de "Bu yorum için buradayım, bu kareyi en güzel ben yorumlarım" demişsin yalnız klavyenden dökülenlerle! Ellerine sağlık! Leziz olmuş...

Mehmet Ali dedi ki...

bu foto elbette harika. işte premier lig değil işte ingiltere ligleri bu. bayılıyorum bu ingiltere deki futbola. fm de bile blue square(konferans ligi) takımı alırım. ama allah aşkına fotonun sol üst köşesine bakar mısınız? ya böle bişeyin bizim ülkemizde olması imkansız. yaa bücürün elindeki nedir yaa? ufaklık ayıcığını getirmiş. adamların stadı değil evi orası evi arkadaşlar. ingilterede futbola işte böyle bakıyorlar.

quanch dedi ki...

ali abi yemin ediyorum benim de aklımdan geçti bugün izliyordum maçı gol oldu işte koştu tribünlere ulan dedim kendi kendime ben de futbolcu olsam aynı bunun yaptığını yapardım ve aklıma bu golden sonra blog açmak geldi ilk yazım da bu fotoğrafla gol sevinçlerinden bahsetmek isterdim neyse ki sen yapmışsın bana gerek kalmadı sen yazmışsın birşeyler:P:))

seanpenn dedi ki...

defoe ya sarılanda kevın keagan dan başkası değil olamaz.thieu nun dediğinede katılmamak mümkün değil bereli kesinlikle messi nin babası :)

MuL€ dedi ki...

Murat Kosova'nın kulakları çınlasın :D

Gala's dedi ki...

Malesef endüstriyel futbol..

Taraftara koşamazsın. Formanı çıkaramazsın. Meşale yakamazsın. Konfeti Sokamazsın.

:(

JCP dedi ki...

@gala's
cok haklısın.golün ardından formasını çıkarıp kale arkasındaki tellere tırmanan bir oyuncunun taraftarla kendini bir görmesi,o duygu patlaması kadar hoş bir kare olamaz bence ama göremiyoruz maalesef.

Heisenberg dedi ki...

Son iki yorumun tamamına katılıyorum. Özellikle şu iki kelimeye: Duygu patlaması. Bundan daha güzel ne olabilir ki? Maç 0-0, dakika 90. 30 metreden çakıp golü atmışsın. Taraftara doğru koşuyorsun. Ne seçeneğin var ki formanı çıkarıp tel örgülere tırmanmaktan başka?