29 Aralık 2009 Salı

MİLLİ TAKIM KOLTUĞU?

Ben ve Erbos blogun yazarı Erbatur milli takımın başına geçmesi gereken ismin Mircea Lucescu olması gerektiğini düşünüyoruz. Lucescu ile en azından her turnuvaya katılabilme garantisine sahip olacağımız görüşündeyiz. Bu arzumuzla ilgili bir de kampanya başlatıp sizin düşüncelerinizi de öğrenmek istedik.

14 yorum:

Beynelmilel Münasebetler dedi ki...

Lucescu'nun Ukrayna Milli takımıyla anlaştığı haberleri dolaşıyor ortalıkta.

Great White dedi ki...

Bence de gelsin ama Lucescu' nun bu teklifi kabul edeceğini pek sanmıyorum açıkçası..

Del Bosque' nin İspanya' yı çalıştırdığı bir gezegende daha farklı planları vardır muhtemelen..

Ankete "Hayır" oyu kullananlar da bunu düşünmüşlerdir sanırım..

corejan dedi ki...

Lucescu ile birlikte her turnuvaya katılmak belki gerçekleşebilir ama "güzel oyun" beklemek hayal olur,her maçı yüzünüzde 2 yeni sivilceyle tamamlarsınız,sıkıntıdan maçın 15 dakikasında temiz uyursunuz,oyuncu değişikliklerinin dakikasını ve girecek olan oyuncuyu ezberlersiniz.Geldiğine ve gittiğine çok sevinilen ender adamlardandır.Yanlış anlaşılmasın,bunu yazanlar ancak Fenerbahçeli olabilir,çünkü hiç başlarına Lucescu gelmemiştir.

Unknown dedi ki...

Besiktas'i calistirdigi donemlerde hayatimdaki en rahat maclari izlettirmistir bana. Simdi gelip BJK teknik direktoru olsa gercekten cok sevinirim.
Galatasaray'in basindayken kisitli kadroyla yasattiklari da ortada.
Bunlar disinda kisilik olarak da begendigim, alcakgonullu ve entellektuel bir sahsiyet. Oyuncu psikolojisini de iyi biliyor.
Ozetle, milli takimimiza yakisacagini dusunuyorum.
Ancak, yukarida belirtildigi gibi Ukrayna'nin basina gececek gibi gorunuyor.

aslan bayat dedi ki...

VALLA ALİ ABİ BEN DUNYADA BASKA HOCA MI KAŞMADI YA BU LUCESCU NUN KOTU HOCA OLDUGU ANLAMINDA DEĞİL AMA TURKIYEDE BİR TAKIM TEKNİK DİREKTOR DEGİŞTİRİR İLK ADI GECENLER YA DAUM DUR YA LUCESCU DUR DAUM ZATEN FENERBAHCE NİN BASINDA OLDUGUNA GORE GERİYE SADECE LUCESCU KALIYOR BASKA İNSANLAR VAR YA BASKALARINA BAKALIM

Jordi Metal dedi ki...

Aman Allah korusun Ali. Olacak iş mi şimdi Luce. Anti-futbol oynatan birini istemem takımın başında.

Anoz dedi ki...

Saktar Donetsk hic de anti-futbol oynamiyor. Takir takir paslarla güzel oyunlariyla aliyorlar maclari! Bunu Uefa finalindede gördük!

Lucescu Milli Takima fena olmaz, ama ben Hiddink den yanayim (gerci gelmezde). Hic olmassa Trapatoni olsun ama kesinlikle yabanci olmali :) Yoksa cakma Fatih terimlerle gecinmek zorunde kaliriz. Bülent Uygun'u düsünün Türk Milli takiminin basinda, her mactan sonra, Atatürk, Türk Milletin Gururu, yok bilmem ne. Yünanlara karsi yeneriz adam savasi kazanmisiz gibi yapar, Fransizlara karsi yeneriz adam gördünüzmü der falan filan! gerek yok öyle beyinsiz insanlari türk milli takiminin basina getirmek, gerci türkiyenin en sevilen futbolcusu Arda herkesin önünde Türk olsun, ben milliyetciyim diyorsa artik daha neler vardir siz hesaplayin

DEŞİFRE dedi ki...

Kesinlikle destekliyorum.Türk futbolunu kurtaracak yegane teknik adam.

mrt309 dedi ki...

Sırf Hıncal Uluç ve benzerlerinin "korkak futbol" ithamlarını çekmemek için "HAYIR" diyorum. Hem Luce'ye hem bize yazık.

gunahkargecelerintovbekarcocugu dedi ki...

Lucescu gibi bir adamın kalitesi ancak Türkiye gibi bir ülkede tartışılır zaten, gelmesin bence de, kariyeri açısından yazık. Bize adam kayıran; kulüpçülük yapan hocalar lazım, medyaya ise parmağında oynatacağı, karizmasız biri lazım, sansasyon yaratıp daha çok satmak için.

moist dedi ki...

Gelmesine gelsin. Türkiye'yi tanıyor gibi klasik şeyler söyleyemeyeceğim ama Türk oyuncusunun komplekslerini kaprislerini çok iyi bilen biri. Tabii ki gelsin, ama gelebilir mi orasını bilemiyorum.

Zaten bu basın "kalp krizi geçirdi" falan diyip eleştirecek bir şey bulur mutlaka.

brk dedi ki...

trapattoni ismini her zaman tercih ederim ben

onrylmz dedi ki...

bencede luce bu milli takımı kısa vadede başarıya ulaştıracak tek teknik adam.

Murat1905 dedi ki...

Mantalitesinden dolayı Allah yazdıysa bozsun diyorum. Ali Sami Yen'de neredeyse tribünlerden aşağı atlatacaktı. Bize kazanılması gereken maçları kazandıracak, ofansif futbol oynatan, kurumsal bazda Türk futbolunu (özellikle tüm altyapı sistemlerimiz açısından) ileriye götürecek vizyona sahip teknik adam lazım. Luce paraya bakar.