6 Ocak 2010 Çarşamba

BARCELONA ÇÖZÜLDÜ

Şampiyon sersemledi demiş Marca. Ligde haftasonunda Villarreal ile 1-1 berabere kaldılar hatta yenilgiden kurtuldular; Messi yoktu dendi. Dün akşam da Kral Kupası'nda Sevilla'ya 2-1 yenildiler; bu kez Messi de vardı. Katalan medyası suçu aynı ifadelerle hakem Perez Burull'a atıyor. Guardiola ise suçlu benim diyor. Ekonominin en önemli kurallarından biridir, zirveye çıktığınız anda düşüş başlamıştır. Yine aynı şekilde dibe vurduğunuzda yükselmeye başlarsınız. Hayat da böyle. Barcelona da bu süreçten birini yaşıyor. Fena mı oluyor, olmuyor aslında, puan kaybettiklerini görmek, karşılarında direnen takımların olması güzel. Bunu şimdilik ufak bir iş kazası olarak değerlendirilebiliriz. Sonuçta karşılaştıkları iki takım da La Liga'nın kalburüstü takımlarıydı. Ama bu puan kayıpları devam ederse bu durumun yavaş yavaş doygunluk olarak açıklanacağına da şahit olabiliriz. Ancak şimdilik erken. Guardiola takımı alıp sağlam bir 30 bin bakımına sokar, yağ ve hava filtrelerini değiştirirse birşeyciği kalmaz.

5 yorum:

bonaventure dedi ki...

ee zaten barçalı oyuncularda doygunluk yaşamazsa bir sezonda 3-4 kupa alan takımların oyuncuları hiç konuşmsın.

nerduban dedi ki...

muhakkak günün birinde o doygunluk yaşanacak ve bu takımın oyuncuları da farklı maceralara yelken açacak ama o gün, bugün değil. ya da henüz olmaması benim temennim

sunshine dedi ki...

Chygrynskiy denen meymenetsize nasıl o kadar para döktüler anlamak mümkün değil.Adam resmen dengesiz.Allah'tan şampiyonlar liginde oynamış da orada izlemekten mahrum bırakıyor bizi!!

Sabaha Kadar Futbol dedi ki...

Hakemden yana şikayet ediyorlar ama buz gibi penaltı. Barça'nın kaybetmesi gerek ama telafisi çok zor olan böyle maçlar yerine keşke Ligde kaybetseydi :)

aslan bayat dedi ki...

RİJKAARA B PLANI YOK GİYENLER .ACABA ŞİMDİ NE DİYECEK