24 Şubat 2010 Çarşamba

AGÜERO 24'E KONUŞTU

"Uçak havalimanına yaklaşırken arkadaşlarla İstanbul'u yukarıdan izledik. Gerçekten harika bir şehir. Dönüşümüzde de bizim için mükemmel bir şehir olarak kalmasını istiyoruz. Buraya kazanmaya geldik. Madrid'de yapamadığımızı burada yapacağız. Dün biraz rahatsızdım. Ateşim vardı. Ancak şimdi iyiyim. Bu akşam antrenmana katılacağım, yarın da oynayacağım."

İspanyol basını yarınki maçta 24.000 taraftarın olacağını ve 3000 polisin görev alacağını yazıyor. 8 taraftara 1 polisin düştüğüne dikkat çekiyorlar. Madrid'deki maçta ise tribünde 35.000 taraftar yer alırken, 700 polis görev yapmış. 50 taraftara 1 polis düşmüştü diyorlar. Orada Türk taraftarlara nasıl eziyet ettiklerini de gayet iyi biliyoruz. Bu arada Ali Sami Yen'de sadece 100 Atletico taraftarı olacak.

6 yorum:

SirEvo dedi ki...

100 Atletico taraftarı mı?
Ciddi mi bu rakam?
Eğer böyleyse büyük bir skandal var demektir ortada. 100 rakip taraftar, 3000 polis. Mantığa bak..

Selim Ugur dedi ki...

Bazen ucaklar havameydanindaki yogunluk ve ruzgarin yonune gore Karadeniz uzerinden Istanbul'a giris yapiyorlar, o zaman Bogaz'in uzerinden pike yapip Tarihi yarimada uzerinden Yesilkoy'e iniyorlar. Bu sekilde yapilan iniste manzara gercekten muhtesem, sanirim Atletico bu sekilde geldi ki Aguero Istanbul yukardan muhtesem yorumunu yapmis.

Donuste Ikitelli, Bagcilar ve Hapipler uzerinden gidince ne dusunecegini merak ediyorum..

csyasoo dedi ki...

Sirevo

Toplamdaki taraftar sayısına düşen polis sayısı 3000

100 tane madrid taraftarına değil

Elve dedi ki...

bu arada galatasaray resmi sitede açıkladı sadece 30 tane madrid taraftarı olacakmış onlar içinde mutabakata varılmış madrid ile başka bir yer ayrılacak onlar için ve eski açık biletleri yarın tekrar satışa çıkacakmiş

Murat1905 dedi ki...

Stad müdürü Hamit olduktan sonra Türk vatandaşlara karşı NATO'dan da destek istesinler tam olsun bari. Hem polisimize hem de maç izlemeye giden insanımıza yazık.

MBC dedi ki...

geldi.. gördü.. ve sakat gitti.. ne diyim gecmis olsun..