24 Şubat 2010 Çarşamba

FENERBAHÇE'NİN SOL BEKİ?

Fenerbahçe-Lille maçı öncesi Fransız ekibi bazı önemli isimlerinden yoksun kalacak. Gervinho ve Debuchy'nin oynamayacak olması Lille'in hücum gücünü düşürebileceğinden Fenerbahçe için önemli ve güzel bir gelişme. Hafif sakatlığı olan Eden Hazard'ın ise İstanbul'a getirildiğini ekleyelim. Sarı lacivertlilerde de aslında sakatlıklar açısından ciddi sorunlar söz konusu. Özellikle sol kanatta bu sıkıntı göze çarpıyor. Uğur Boral'ın sezonu kapatmasının ardından Andre Santos'un cezalı olması, üstüne Wederson, Cristian ve Özer'in de sakatlıkları eklenince sıkıntı arttı. Fenerbahçe'nin sol bekinde kimin oynayacağı şu anda adeta soru işareti. Mehmet Topuz ve Ali Bilgin de yok. Sağlık ekibi Lugano'yu yetiştirmeye çalışıyor ama son haber oynayamayacağı yönünde. Tek sevindirici haberse Deivid'in oynayabilecek duruma gelmesi. Buna göre bir kadro yapmaya kalksak karşımıza şöyle bir 11 çıkıyor bilmem katılır mısınız; (update)

Kalede Volkan

Savunmada Gökhan Gönül, Bilica, Bekir, Önder

Orta alanda(defans-ofans karışık) Selçuk, Deniz, Alex, Emre

Forvette Semih, Guiza

Aslında postun başlığını saat 16:45 itibariyle "Fenerbahçe'nin yedekleri kimler olacak?" şeklinde değiştirmek gerekiyor. Şu anda yedek kulübesinde sadece Volkan Babacan ve Deivid gözüküyor. Umarım maç içinde başka bir sakatlık yaşanmaz. Ayrıca tarih böyle zamanlarda yazılır. Haydi inşallah!

FENERBAHÇE - LILLE CANLI ANLATIM

9 yorum:

A dedi ki...

Kalede Volkan oynar.
Defans dörtlüsü Önder - Lugano - Bilica - Deniz

Orta sahada Gökhan G. - Selçuk - Alex - Emre

Forvette ise Semih ve Güiza

sicko dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gala's dedi ki...

bu perşembe eğlenceli olacak :)

Unknown dedi ki...

Deniz Gençler'deyken sol bek oynamaz mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

bonaventure dedi ki...

sol bek her türlü deniz olurda. luganoyu yetiştirecekler diye adamın futbol hayatını bitirecekler yakında ben ondan korkuyorum.

Sinan Yılmaz dedi ki...

Bekir İrtegün'ün Gaziantepspor'da senelerce sol bek oynadığını bilmek lazım

cihat33 dedi ki...

volkan
önder deniz bilica bekir

g.gönül selçuk alex emre

semih guiza

ML Bilgisayar dedi ki...

biri santosun kulağını çekmeli. fenerbahçede oynayan bir oyuncunun kart sınırında olduğu maçlarda bilerek yapar gibi kolay sarı kartlar görerek cezalı durumuna düşmemesi lazım. ligde de aynısını yapmıştı...

SuMMaNuS dedi ki...

Ben farklı bir konuya değinmek istiyorum. Dün Daum'un bir açıklaması vardı, "Elimde 10 sağlıklı oyuncum var, hepsi de oynayacaklar" şeklinde. Burada kastedilen 10 oyuncunun içerisinde genç oyuncular yok! Çünkü onlar top toplayacılar, çünkü onlar oyuncular?! Yapılan çok yanlış bir açıklama bu. 91 doğumlu U19 Milli takımının yıldızlarından Onur Alkan, niye oynayamıyor? Hem de karşı takımda 91 doğumlu Eden Hazard, geçen seneden beri oynayabiliyorken? Onur fiziki biraz zayıf olan ama yetenekli, hızlı bir sağ bek/açık oyuncusu. Gökhan Gönül ile önlü arkalı oynarlarsa çok iyi iş yapabilirler. Keza Gökay Iravul da gerçek bir yetenek. Ben sağ bekte Önder'i ya da Deniz'i göreceğime Okan'ı görmek isterim, daha da başarılı olacağına inanırım. Sonra da çıkıp Daum, gençlere şans veriyor diyip 80lerden örnekler verirler.