30 Mart 2010 Salı

B.MÜNİH 2 - 1 M.UNİTED

Günün haberi bilinen birşeyi yani gay olduğunu sonunda resmen açıklayan Ricky Martin'den değil, Ivica Olic'ten geliyor. Tarihin bu kez tersine tekerrür etmesini sağladı, manşetleri çaldı. Duraklama dakikası golüyle 2-1 kazanan bu kez Bayern Münih oldu. 1999 şampiyonlar ligi finalinin rövanşı sayılamaz tabii ki, orada kaybedilerek yaşanan çok daha büyük bir acıydı. Ama bir anlamda United karşısında sahayı kafaları bir kez daha yukarıda terketmeyi başardılar. Herşeyden önemlisi aşağıdaki posttaki ağabeyin söylediği "Futbol, 22 kişinin oynadığı ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur." sözünü de bir İngiliz takımı karşısında yine haklı çıkardılar. Sanırsam yenilgiden çok Rooney'nin sakatlığı sarsabilir United'ı. Maçın son anlarında sakatlandı, sağ ayak tarak kemiğinde bir kırık olmasından şüpheleniliyor.

4 yorum:

çagdas dedi ki...

Zaten 2000-2001 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde iki maçta da yenerek sahayı kafaları yukarıda terketmişlerdi. Sonunda da kupayı almışlardı.

liverpoolandkop dedi ki...

Zaten Bayern'in, ManU'ya tek yenilgisi o malum final değil mi?

Yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Pasetto dedi ki...

Yanlız Van Gaal'den yediği kesiğe rağmen Hamitin performansının altını çizmek lazım. Bayernin en diri adamlarından biriydi. Riberyden topun Bayern topçularına kaldığı nadir anlarda insiyatif almaktan kaçınmadı. Fergusonun değişikliklerinede anlam veremedim. Carricki çıkarmak ne demek ? Tavuk karası Van Der Sar hala parmak ısırtıyor. Tabi hiçbirşey Manunun tur atlayacağı gerçeğini değiştirmiyor.

Kalau dedi ki...

lineker bu lafı söylemeden önce insanlar ne yorum yapıyordu Almanlar için cidden merak ediyorum:)