4 Mayıs 2010 Salı

DI MARIA REAL MADRID'DE

Arjantin gazetesi Ole'nin iddiası. Aslında çok bilinmedik bir iddia da değil. Portekiz gazeteleri geçtiğimiz günlerde Benficalı futbolcunun Real Madrid'e yakın olduğunu yazmıştı. Transfer bitti diyorlar. Konuşulan rakam ise 35 milyon euro. Benfica, Rosario Central'a birer yıl arayla önce 6, sonra 2 milyon euro ödemişti. 2 yıl sonrasında kazanacakları rakam şimdi 4 katı. Gerçi Dünya Kupası sonrası göstereceği muhtemel bir iyi performansla değeri daha da artabilirdi. Ancak Real Madrid yönetimi kupa başlamadan önce bir şekilde Benficalı meslektaşlarını ikna etmeyi başarmış. Rakam hiç de fena değil. 22 yaşındaki Di Maria 2008 Olimpiyat altın madalyasını da boynuna takmıştı.

Benfica, Arjantin madenini kazmaya da devam ediyor. Şimdi de Boca Juniors'tan hücuma dönük ortasahaya oyuncusu Nicolas Gaitan'ı kadrolarına katıyorlar. Arjantinli milli futbolcuya ödeyecekleri rakam 8.4 milyon euro. 2 sene sonra onu da 3-4 katına satarlar. Hayırlı işler!

4 yorum:

aydın dedi ki...

Opsiyon hakkı Barcelona'da diye biliyordum

Unknown dedi ki...

Galatasaray kaça alır sizce ? 35 milyon bütçesi olsa bu rakamı vermeden alır.. Real Madrid yine bol keseden oyuncu kurutacak..

Sade dedi ki...

juve de irtibatta benfica ile

azapaza dedi ki...

fm 2007 oynarken 2011 yılında almıştım sol açığa,sağda da rodrigez vardı.takımı düşünün artık.