8 Mayıs 2010 Cumartesi

GUTI GALATASARAY'A DOĞRU

Marca, Galatasaray'a gidiyor diyor. Galatasaray yönetimi yine ses getirmek, illa ki bir isim transfer etmek, geçen yılki gibi havalimanını doldurmak istiyorsa buyursun getirsin. Ama bence gereksiz bir transfer olur. Galatasaray'ın birincil ihtiyacı olan bence önlibero mevkiinde ısırabilecek, topu daha iyi oyuna sokabilecek, mücadele edebilecek bir oyuncu. Ancak yine de amaç yukarıda saydıklarımsa 33 yaşındaki Guti'den 1 yaş küçük olan Raul'u alırım.

17 yorum:

Unknown dedi ki...

Raul'uda alırız abi :)
Guti'yi çok beğeniyorum dünya karması yapsam kesinlikle yazarım ilk 11'e.Normalde 29-30 yaş üstündeki oyunculara karşıyım ama Guti olunca akan sular durur benim için

Adsız dedi ki...

Guti gelse de bana göre orta sahaya bir tane daha mücadeleci, savaşçı oyuncu lazım. Guti tek başına tüm görevleri yapamaz. Mustafa Sarp, Mehmet Topal, Barış falan bunlar olsa olsa yedek olacak oyuncular bana göre. Belki Mehmet Topal içlerinden sıyrılırsa sıyrılır. Şöyle bir orta saha olmalı bence: Elano-Guti-M.Diarra. Tabii ki Diarra'nın gelmesi çok ama çok zor, benim bahsettiğim, o tarz bir oyuncunun gerekliliği. Böyle bir futbolcu da geldi mi Elano ile Guti çok daha rahat oynar. Sağlam bir orta saha olur.
Saygılar..

Bellamy. dedi ki...

gol atmayı unutmuş raul? şaka yapıosunuz herhalde. raul'un sadece ismi kaldı geriye, real'in efsanesi olmasa 1 dakika kalamaz.

Unknown dedi ki...

29 yaşındaki Elano'yu da gördükten sonra varsın 33 yaşındaki Guti gelsin, önlibero şart tabii o ama ayrı konu. Guti Elano gidecekse alınabilir.

Gala's dedi ki...

alınmamalı. yıldız değil lucas neill gibi oyuncular alınmalı. o mevkiye hamit süper olur. hem türk hem de bonservisi yok. çok adam lazımsa emre çolak oynasın. gutiden iyi oynar. yüreğiyle oynar.

öncelikle ciğeri olmayan, ayağı düzgün bir zenci.

mondo trasho dedi ki...

galatasaray'ın guti'yi alması önlibero mevkiinde ısırabilecek, topu daha iyi oyuna sokabilecek, mücadele edebilecek bir oyuncu almasına engel değil ki? sanki gs guti'yi alacak da o açığı görmezden gelecekmiş gibi yazmışsınız.

PENNEARABIATA dedi ki...

@bellamy

raul için amaç yukarıdaki sebeplerse diyorum.

@mondo trasho

birincil ihtiyacı diyorum.

ugur senel dedi ki...

en basitinden komedi transfer olur keza 2 yıldan beri fiyaskoya dönen bu tarz transferin yanına yeni bir facia eklenir vede yönetimden zerreümidim kalmaz..

mre dedi ki...

gereksiz...

mondo trasho dedi ki...

birincil ihtiyaç karşına çıkan fırsatları değerlendirmemek mi demek? ben birincil ihtiyacımın farkındayım mesela, ince eleyip sık dokuyorum. ama bu esnada karşıma farklı bir mevkide oynayan kaliteli bir adam da çıkıyor. ben bu adamı "kusura bakma benim birincil ihtiyacım başka, o nedenle seni alamam" diye elimin tersiyle iter miyim? bu birincil ihtiyaç temel ihtiyaçtır ve bu temel ihtiyacın bir çırpıda bulunmaması rasyonel bir durumdur aslında. ama guti gibi bir adam fırsat olarak karşında çıkarsa birincil ihtiyacım başka diye buzdolabına konamaz. birincil ihtiyaç şu an ince elenip sık dokunulan bir süreçte giderilmeyi bekliyor. belirttiğiniz birincil ihtiyaca ben de katılıyorum ama benim belirttiğim durumda bir nüans söz konusu. bu nedenle guti, birincil ihtiyaç olan adamın transferini etkilemeyecek bir durum diyorum. benim anlatmak istediğim budur.

İsmail dedi ki...

Elano nun yerine alınacaksa buyursun gelsin..Zira kendisinin tüm sezon bitik hallerini görmekten bıkmış durumda olan bir Galatasaray taraftarı olarak gayet sewinirim bu duruma..Tabi Elano n kötü ihtimalle 6-8 Mio € ya satılırsa..

Guti nin alacağı parada Elano dan çok çok fazla olmaz.. En fazla 0.5-1 Mio € farkeder ancak alacağımız verim aradaki bu farkı rahat kapatır..

Hayırlı olur umarım.

Ali Turan-Musa-Veli Kavlak-Guti-M.Pektemek-Hamit-Azman gibi siyahi bir ön libero(Emana-Diarra-Sissokko tarzı-Yabancı bir yedek forvet ile gayet dengeli ve güzel bir kadro oluşturabiliriz diye düşünüyorum..

murat selvi dedi ki...

Kupa sonrası Elano yolcu anlasılan..
Gelsin Elanonun sezon boyunca attığı 2-3 arapasını tek maçta atar...
-------------Topal------------
------Hamit----------Guti-----
Keita---------Baros-------Arda

natgeo dedi ki...

guti ve raul'u ama özellikle guti'yi çok severim umarım gs'ye gelmezler. türkiye'ye gelceklerse bjk'ye gelsinler. bjk diğer bütün yabancıları (defans hariç) gönderip guti ve raul'u alsın.

raul #7 dedi ki...

Raul u gs istese de getiremez. Raul istiyo mu bakalım? adamın gideceği yer banko ABD.yeni sezonda hep birlikte görcez. ne gs si Allah aşkına??

yok artık leBron james dedi ki...

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1274883/Aston-Villa-misfit-Marlon-Harewood-targeted-Turkish-giants-Galatasary.html

gecikmeli transfer haberi

uAYLMZ dedi ki...

yeni Lucas Neill ?

Tripoli86 dedi ki...

Adnan Polat Guti transferinin medyanın uydurması olduğunu açıkladı, ama İspanyol gazeteleri bir haber yapıyorsa altında bir gerçeklik payı vardır diye düşünüyorum yine de. Ben de Galatasaray'ın birinci önceliğinin iyi bir önlibero olduğu konusunda size katılıyorum. Mehmet Topal'ın da gitmesinden sonra bu daha da elzemleşti. Bence bu mevkide alınabilecek en iyi oyuncular Alman veya İtalyan futbolcular. Bence Parma altyapısından yetişen şu anda Sampdoria futbolcusu olan ve bu sezon Cagliari'de kiralık olarak oynayan Daniele Dessena çok iyi bir seçenek. Henüz 23 yaşında olmasına rağmen hem defansif açıdan hem ofansif açıdan çok kaliteli bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim. İtalya U21 takımında oynadığı futbol ve attığı güzel goller de kalitesinin en büyük göstergesi. Keşke Türk futbolunu yönetenler ileri görüşlü olsa da hırsını ve gücünü kaybetmiş futbolcular yerine böyle futbolcuları getirse.