2 Mayıs 2010 Pazar

İNGİLTERE'DE KOMPLOCU VAR MI?

Liverpool deplasmanında 2-0 galip gelen Chelsea şampiyonluğa çok yaklaştı. Maç fazlasıyla puan farkı M.United ile 4'e çıktı. Chelsea maç boyunca üstün oynayan taraftı ancak Liverpoollu Gerrard'ın kalecisi Reina'ya verdiği hatalı geri pas sonrası Drogba'nın topu kapıp 33. dakikada attığı gol tartışılabilir. Çünkü hafta boyunca Liverpool taraftarları arasında maçı Chelsea'ye kaybedecekleri ve böylece ezeli rakipleri M.United'ın 19. lig şampiyonluğuna ulaşıp kendilerini geride bırakmalarını engelleyecekleri konuşuluyordu. Gerrard da bunlara tuz biber ekti şimdi. İngiltere'de Ahmet Çakarlar, Reha Muhtarlar, Gökmen Özdenaklar var mı bakalım?!

Buna benzer bir maç da bu akşam İtalya'da oynanacak. Dün Roma'nın kazanıp maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmasının ardından bu akşam Lazio'nun Inter karşısındaki performansını da merakla bekliyoruz. İtalya'nın komplo teorisyenlerine iş düşecek mi göreceğiz?!

5 yorum:

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

İngiltere'de Ahmet Çakarlar, Reha Muhtarlar, Gökmen Özdenaklar var mı bakalım?!

Erman toroğlular olmasa yeter

kebabman dedi ki...

Su anda her fanatik Man U taraftari bir Ahmet Cakar,Bir Gokmen Ozdenak,bir Reha Muhtar'dir.
Her Liverpool taraftari takiminin Chelsea'ya yenilmesini istedi.Hicbiri ligde en cok sampiyon olan takim unvaninin ellerinden gitmesini istemiyordu.Man U esitlemisti.Bu konuda da geriye dusmektense Chelsea'ya yenilmek daha cazip geldi.

Gecen gun 25 senedir araliksiz Liverpool kombinesi olan deli Liverpoolu arkadasim Martin ile yazisiyordum.Chealse maci ne olur diye sordum.
Soyle cevapladi.


We will play the kids against Chelski, so Man U don't win the league and Fergie will get all upset !

non of your business dedi ki...

ben beşiktaş yöneticisi olsam; kadıköyde çirkeflikle,ayak oyunlarıyla fb'nin beşiktaş'ı yarış dışı bırakılış şeklini gördükten sonra son hafta bursa deplasmanına paf takımla çıkarım.
liverpool'un ilk 4 ümidi mucizelere kalmışken ve haftaiçi 120 dk üst düzey maç oynamışken ve hatta united'ın ayak oyunlarıyla kazandığı onca şampiyonluk varken niye dürüstce topunu oynasın ki.
madem çirkeflikle yürüyor bu işler,al sana babası.

Del Piero dedi ki...

yıllardır bu komplo teorileri o kadar yapılıyor ki. ülke insanında öyle bir zihniyet oluşmuş ki ne kendilerinin ne de başkalarının birşeyi hakkıyla başardıklarına inanıyorlar. her alanda da bu görülüyor. siyaset, futbol, iş dünyası...bu alanların hepsinde ahmet çakallar o kadar fazla ki...

kidfromleeds dedi ki...

bence abartmamak lazim gerrard'in oyununda bir defo bu geri pas isi. euro 2004 grup macinda fransa'ya karsi da ayni hatayi yapmisti. komplo aramayin