14 Eylül 2010 Salı

YARASA & ÖRÜMCEK V TİMSAH

Son zamanlarda blogla çok fazla ilgilenemiyorum. Bu yönde sizlerden de zaman zaman sitemler duyuyorum. Haklısınız. Ama görev değişikliğinden dolayı biriken ve bir an önce halletmem gereken işler olduğundan bir türlü kanalize olmayı başaramadım.

Bu akşam ilk kez bir Anadolu takımını şampiyonlar ligi gruplarında izleme imkanı bulacağız. Bursa halkı bu anlamda çok güzel bir heyecan yaşıyor. Bir futbol şehri olan Bursa bu yeni kulvarda güçlü kulaçlar atmaya hazırlanıyor. Taraftarının da desteğiyle devler arenasına iyi bir başlangıç yapacağına samimi olarak inandığımı belirtmeliyim.

Valencia takımının futbolcuları da muhakkak ki sabırsızlıkla bu maçı bekliyor. Ancak biri var ki bu maç onun için çok daha farklı anlamlar taşıyor. Mehmet Topal'ın transfer olduğu ilk sezonun daha henüz başında bir Türk takımına karşı oynayacak olması hem güzel hem de değişik bir tecrübe. Ligde forma şansı bulamayan Mehmet'e teknik direktörü Unai Emery büyük ihtimalle ilk 11'de şans verecek. Bursa'dan ve İspanyol basınından gelen haberler bu yönde. Emery, Mehmet Topal için ayrı bir önem taşıyan bu maç öncesi güzel de bir kıyak yapmış kendisine. Normalde Valencia'nın yurtdışında oynayacağı resmi maçlarda futbolcu eşlerinin takımla birlikte seyahat etmesine izin verilmiyor. Ancak Emery'nin direktifiyle bu kural Mehmet Topal için bozuldu. Haziran ayının ortasında dünya evine giren Mehmet'in eşi Selda Duman da takım uçağıyla birlikte Bursa'ya götürüldü. Selda Duman'ın sol elindeki dövme dikkat çekici. Eşinin lakabı olan örümcek dövmesi İspanyol basının ilgisinden kaçmadı. Ona da lakabı hemen takmışlar; Örümcek Kadın. Saat 23:30 dolaylarında Örümcek ailesinin üyesi olduğu Yarasalar mı yoksa Timsahlar mı gülecek bekleyip görelim.

2 yorum:

armandolionel dedi ki...

konuyla alakasız bi yorum fakat duyurmak istedim
blog dünyasına bende bahis ağırlıklı bir blogla giriyorum
http://betman-betman.blogspot.com/
bu reklamın bedelini ali abiye yollarım bi ara :)

Unknown dedi ki...

Topal sakatlık sayesinde forma buluyor sanırım zira ilk maçta yedekteydi oyuna girmedi, ikinci de kadroya bile giremedi.