30 Kasım 2010 Salı

SERGIO RAMOS'UN KIRMIZI KARTI

Bir hafta boyunca dünyanın dört bir yanında maçla ilgili haberler yapılmış, birçok gazeteci iki şehre giderek futbolcularla özel röportajlar gerçekleştirmiş, Barcelona ve Madrid basını sayfa sayfa rekabetin tarihi ile ilgili bilgiler yayınlamış. Ve sonrasında Camp Nou'da yaklaşık 100 bin, ekranları başında da yarım milyara yakın kişi maçı izlemeye koyulmuş. Böyle bir atmosferde rakibiniz karşısında ezilince hele de skor 5-0 olunca bazılarının beynine oksijen gitmemeye başlaması gayet normal. Birisinin dayanamayacağı aşikardı ve patlama noktası Sergio Ramos'da vuku buldu. Önce Messi, ardından Puyol, sonrasında Xavi; önüne kim geldiyse durmak bilmedi. Milli takımdan kaptanı Puyol'a attığı, Osmanlı tokadına yakındı; ne de olsa Endülüslü. Fernando Hierro ile ligde gördükleri kırmızı kart sayısı(10) da eşitlendi. Ama maç/kart oranı bir hayli farklı. Hierro 439 maçta 10 kırmızı kart görürken, Sergio Ramos 175 maçta bu rakama ulaştı.

5 yorum:

roland deschain of gilead dedi ki...

Puyol ve Ramos, yanılmıyorsam bir İspanya Milli Takımı basın toplantısında bir sürtüşme yaşamışlardı. Puyol Katalan TV'ye Katalanca demeç verince Ramos "Ben de Endülüs şivesiyle konulayım mı?" gibi birşey demiş ve çok tepki çekmişti, çünkü Katalan TV sinin atalanca yayın yapma konusunda anayasal hakkı vardı.

Doğan Kelleci dedi ki...

Öncelikle basın toplantısı tartışması Ramos ile Pique arasında gerçekleşmişti, düzeltelim.

Ramos yeşil sahaların görebileceği en karaktersiz, ahlaksız ve insanlıktan nasibi almamış futbolculardan biri olarak tarihdeki rezil yerini alacak.

Muratonovic dedi ki...

adamlari delirttiler.. ramos'un bu sefer sucu yok, kim olsa kafayi yerdi ;

http://bohemfutbol.blogspot.com/2010/11/mourinholu-reali-evire-cevire-yenmek.html

roland deschain of gilead dedi ki...

özürler.

İsmail dedi ki...

Hazımsızlık böyle bişi işte..