11 Ocak 2011 Salı

ADNAN POLAT'I ANLAYAMADIM

Galatasaray Başkanı Adnan Polat bizimle dalga mı geçiyor anlamıyorum. Gazetelere bakıyorum, dün yaptığı açıklamalardan Arda'nın Manisaspor'dayken Beşiktaş ile görüştüğünü ve 2-3 futbolcu daha kadrolarına katacaklarını söylediği bölümleri öne çıkarmışlar. Ya en iyi bildiği işin futbol olduğunu söyleyen Başkan'ın "Hagi'yi asıl 1 sene önce takımın başına getirmek istemiştim ama "devre arasında gelmek istemem" deyince olmadı, kısmet bu zamanaymış" sözleri ne olacak?! 1 sene önce mi? Nasıl yani? Rijkaard'ın görevine yarım sezon sonra son mu vereceklerdi? 18 haftada 11 galibiyet, 3 beraberlik, 4 yenilgi alan ve şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olan Galatasaray'ın başına Rijkaard'ın yerine Hagi mi getirilecekti? Daha yaklaşık 4 ay önce "Rijkaard'ın sözleşmesini uzatmayı düşünüyorum" dememiş miydi Başkan? Bu kısmı gerçekten anlayamadım.

Bununla birlikte sorular da ardı ardına gelmeye devam ediyor. "Devre arasında gelmem" diyen Hagi nasıl oldu da sezonun ilk yarısının ortasında gelmeyi kabul etti peki? Ya da Hagi'yi takımın başına bu kadar getirmek istiyordunuz da ondan önce Fatih Terim ile neden görüştünüz? Size de tuhaf gelmedi mi Adnan Polat'ın bu açıklaması?

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Belki Skibbe'yi kovduktan sonra getirmek istemiştir. Doğru aktaramamış olabilir. Dediğiniz gibi Rijkaard'ın ilk yarı sonrasında gönderilmesi gibi bir durum söz konusu değildi.

Kalau dedi ki...

neye şaşırıyorsunuz ki her zaman ki gibi saçmalamış.Adnan Sezgin kalli öyküsü az mı saçmalık? Sen madem kalliyi de çağırdın, bi sormak aklına gelmedi mi nerede bu adam başkanın çağırdığı toplantıya nasıl gelmez diye? Yalancı...

Mr.Eko dedi ki...

Üç büyüklerin başkanlarının her söylediği,üçkağıtçı esnaf ağzı gibi geliyor bana.

Bir sene içerisinde birbirini tutmayan pek çok açıklama yapıyorlar. Zaten esnaf/tüccar değiller mi?

İlker Sayhan dedi ki...

Adnan Polat’ın söylediği hiçbirşey diğerini tutmuyor. Galatasaray’ı kötü yönetiyor. Daha doğrusu yönetemiyor. Biryerlerden hep açık veriyor ve o açığı kapatmak için yalan söylüyor. Balık hafızalı olanlar yutuyor, olmayanlar da seçimli kongreyi iple çekiyor.

Galatasaray günübirlik kararlarla yönetiliyor. Uzun vadeli planlar yok. Bugünün şartlarına göre birinin gitmesi gerekiyorsa gider, gelmesi gerekiyorsa gelir. Değişikliğe zemin hazırlamak için de bir demeç verilir. Üç gün önce söylediği şeyler kimin umurunda ki.

-Adnan Polat yönetime geldiği günden bu yana, takımın başına getirdiği bütün teknik direktörlerin arkasında durdu. Kıçına tekmeyi basmak için.
-Her transfer dönemi geleceğin takımı, önümüzki 8-10 senenin takımı kuruldu 28-30 yaşındaki futbolcularla. (Yeniden yapılanma)
-Altyapıda istikrar sağlandı. Ali Yavaş ile Türk modelinden vazgeçildi ve Karl Heinz Feldkamp ile Alman modeline geçildi. Arkasından Jan Derks ile Hollanda modeline geçildi. Sonunda Tugay ile tekrar Türk modeline geçildi.
...

Anlıyacağın neresinden tutsan elinde kalıyor. Eee günübirlik değişimler için de günübirlik demeçler lazım.

Emre Memi dedi ki...

Tayyip =Adnan polat,Yaslarini bilmiyorum ama tek yumurtadan cikmis olabilirler! Tayyip once yapar sonra konusur "ettik,yaptik" Adnan once konusur sonra yapar "cegiz,cagiz" ama icraatlari hep ayni kapiya cikar "KOTU YONETIM"

Sade dedi ki...

deveye sormuşlar

raul #7 dedi ki...

Ali Abi 16gün oldu tek satır yazmadın :(